28 / 04 / 2024

iş gyo finans merkezi görselleri

iş gyo finans merkezi görselleri

Ataşehir Finans Merkezi alanında ofis projesine başlayacak olan İŞ GYO, 110 milyon dolarlık yatırım yapacak. İş GYO Ataşehir Finans Merkezi projesi 18 katlı tek blok olarak tasarlandı...

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

İş GYO İstanbul Finans Merkezi binasının değeri ne kadar?

İş GYO İstanbul Finans Merkezi binasının değeri belli oldu. Peki İş GYO İstanbul Finans Merkezi binasının değeri ne kadar? İşte İş GYO İstanbul Finans Merkezi binasının değerleme raporu...

Halk GYO Finans Kule'nin değeri ne kadar?

Halk GYO Finans Kule'nin toplam değeri 436 milyon 500 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri ise 515 milyon 70 bin TL olarak takdir edildi. 

Sinpaş GYO Finans Şehir'de 2 bin 15 bağımsız bölümün ruhsatı alındı!

Sinpaş GYO'nun İstanbul Finanskent Mahallesi'nde hayata geçirdiği Finans Şehir projesinde 2 bin 15 bağımsız bölümün ruhsatı alındı.

İş GYO Finans Merkezi'nin değerleme raporunu yayınladı!

Ümraniye Küçükbakkalköy'de İş GYO tarafından inşa edilen İstanbul Finans Merkezi değerleme raporu yayınlandı..

Vakıf GYO Finans Merkezi projesinin görselleri!

Vakıf GYO Finans Merkezi projesinin görselleri haberimizde yer alıyor. İki kulede ofis ve mağazalardan oluşan Vakıf GYO İstanbul Finans Merkezi projesi 2016'nın ilk çeyreğinde başlıyor...

İş GYO Finans Merkezi projesinin inşaatını Perspektif Yapı yapacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin inşaat işlerinin Perspektif Yapı İnşaat yapacak. Projenin toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar.

İş GYO Finans Merkezi Projesi Değerleme Raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Finans Merkezi Projesi Değerleme raporunu yayınladı.

İş GYO İFM'deki arsası için ruhsatı aldı!

İş GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde (İFM) yer alacak yaklaşık 5 bin metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde ofis ve ticari ünitelerden oluşacak projesi için ruhsat işlemlerini tamamladı.

İş GYO Finans Merkezi projenin ruhsatını aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı istanbul, Ümraniye ilçesinde satın aldığı yaklaşık 5 bin metrekare arsa üzerinde geliştireceği 18 katlı, ofis ile ticari alanlardan oluşan karma proje için ruhsatını aldı.

Ümraniye Finans Merkezi İş GYO iletişim!

Ümraniye Finans Merkezi İş GYO iletişim için 0212 325 23 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ruhsat alımı gerçekleşen proje 71 bin 155 metrekare inşaat alanından oluşacak.

İş GYO Uluslararası Finans Merkezi Projesi!

İş GYO Uluslararası Finans Merkezi Projesi İstanbul Avrupa Yakası Ümraniye'de hayata geçirilecek. Ofis ve ticari birimlerden oluşacak proje 18 katlı tek blok halinde yükselecek.

iş gyo finans merkezi görselleri Haberi

iş gyo finans merkezi görselleri


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir Finans Merkezi alanı içerisinde tek bloklu bir ofis projesine başlayacak. İş GYO Ataşehir Finans Merkezi projesinin toplam inşaat alanı 76 bin metrekare olacak.


İş GYO Ataşehir Finans Merkezi projesi 18 katlı olarak tasarlandı. İş GYO Ataşehir Finans Merkezi projesinde restoranlar ve ticari birimler de yer alacak. 


İş GYO Ataşehir Finans Merkezi projesinde 7 katlı kapalı otopark, spor - fitness tesisleri, eğlence alanları bulunuyor. Projenin 8. katından ortak podyuma doğrudan erişimi bulunuyor.


Ofis katları podyum seviyesinin üstünde olan İş GYO Ataşehir Finans Merkezi projesinde giriş katı otopark olup, altındaki katlarda toplantı salonları yer alıyor. Projenin ne zaman satışa sunulacağı henüz belli değil.











Telefon: (212) 325 23 50

Web: www.isgyo.com.tr

Gülcihan...