18 / 05 / 2024

İş GYO In Istanbul teslim tarihi

İş GYO In Istanbul teslim tarihi

İş GYO In Istanbul fiyat bilgileri kapsamında daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Inistanbul projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçiriliyor.

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Sinpaş İş Modern Ambarlı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, inşaatına devam etmekte olduğu Sinpaş İş Modern Ambarlı projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Torunlar GYO 5. Levent basın toplantısı 13 Nisan'da!

Türkiye’ye değer katan büyük projeleriyle tanınan Torunlar GYO, inşaatını sürdürdüğü 5. Levent projesinde ilk etap satışlarını tamamladı. Torunlar GYO 5. Levent basın toplantısı 13 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Yeşil GYO inşaat işleri sözleşmesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre Yeşil GYO İnşaat işleri sözleşmesini yayınladı.

Nişantaşı Anadolu Lisesi restorasyonunun yüzde 75'i tamam!

Nişantaşı Anadolu Lisesi'nin bir türlü bitmeyen tadilatı 63 öğrenciyi kaçırdı. Liseden sadece 7 öğrenci mezun olabilecek. 2. sınıf tarihi eser özelliği taşıyan okulun restorasyonu 2014 Mayıs'ta başladı, ihale, GYO inşaat tarafından yüklenildi.

Yeşil GYO inşaat işleri sözleşmesi feshini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformuna yapılan yazılı açıklamaya göre Yeşil GYO inşaat işleri sözleşmesi feshini yayınladı.

Reysaş GYO inşaat proje yönetim şirketi arıyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul'da faaliyet gösteren şirketinin devam eden ve yeni başlayacak projeleri için inşaat proje yönetim şirketi arıyor...

Torunlar GYO 5. Levent'in yüzde 85'i satıldı!

Torunlar GYO, inşaatı süren 5. Levent'te, 80 milyon liralık ek yatırımla, kamu elektrik şirketi TEİ AŞ mülkiyetindeki 55 bin metrelik yüksek gerilim hattının bir kısmının yerini değiştirirken, önemli bir kısmını da yer altına alıyor.

CS GYO İnşaat Otomotiv GIDA Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CS GYO İnşaat Otomotiv GIDA Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Caner Şenel ve Murat Karagöz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

İş GYO Inİstanbul Lokal lokasyon!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadra değişiyor. İş GYO Inİstanbul Lokal lokasyon bilgisi kapsamında Zincirlikuyu ’ya 8 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

5. Levent projesi yüksek gerilim hatlarından kurtulacak!

Torunlar GYO, inşaatı süren 5. Levent'te, 80 milyon TL'lik ek yatırımla 55 bin metrelik yüksek gerilim hattını yer altına alıyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık!

İş GYO Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede olan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

5. Levent'te en büyük elektrik iletim sistemi dönüşüm projesine imza atılıyor!

Torunlar GYO, inşaatı süren 5. Levent'te, 80 milyon TL'lik ek yatırımla, kamu elektrik şirketi TEİAŞ mülkiyetinde olan 55 bin metrelik yüksek gerilim hattının bir kısmının yerini değiştirirken, önemli bir kısmını da yer altına alıyor.

İş GYO In Istanbul teslim tarihi Haberi

İş GYO In Istanbul teslim tarihi

Toplam 3 bin 565 adet daire ve 16 adet ticari üniteden meydana gelen Nef Inistanbul projesi 411 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip.


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçirilen projede basketbol sahası, kapalı otopark, futbol alanları, sinema, yüzme havuzu, güvenlik, kreş, asansör, mescit, fitness center, oyun alanları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


İş GYO In Istanbul fiyat bilgileri kapsamında daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 


İş GYO In Istanbul  Nef projesi Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa ediliyor.


Teslimlerin 2018 yılı 2. yarısında gerçekleşeceği Nef Inistanbul projesi 130 bin dönüm arsa üzerinde yükseliyor.


Inİstanbul Topkapı

Telefon: 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Pınar...