30 / 04 / 2024

iş gyo İnistanbul Hayat ön talep

iş gyo İnistanbul Hayat ön talep

Yoğun ilgi gören İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal’in ardından İnistanbul Hayat da satışa çıktı. Ön talep döneminde çok kısa sürede 3 bine yakın talep alan İnistanbul Hayat’a ilgi şimdiden yoğun.

İş GYO 2020'de 178,4 milyon TL'lik 231 konut sattı!

İş GYO'nun portföyünde bulunan Manzara Adalar, Topkapı İnistanbul ve Ege Perla projeleri kapsamında, 2020 yılı içerisinde toplam satış değeri KDV hariç 178,4 milyon TL olan 231 adet konut satıldı. 

İş GYO 2018'de 193 milyon TL'lik satış yaptı!

İş GYO tarafından satışların devam ettiği Ege Perla, Manzara Adalar ve İnistanbul'da yaklaşık 193 milyon TL tutarında satış gerçekleştirildi...

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum!

İlk taksitlerin 2016 yılındaödeneceği proje İş GYO ve Nef imzasıyla yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum bilgisine göre Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef!

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı proje Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef projesinde teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal daire fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal daire fiyatları kat ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal lokasyon!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadra değişiyor. İş GYO Inİstanbul Lokal lokasyon bilgisi kapsamında Zincirlikuyu ’ya 8 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık!

İş GYO Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede olan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal teslimleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteren proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükseliyor. İş GYO Inİstanbul Lokal teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal satılık ev fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Lokal satılık ev fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin teslimlerinin 2017 sonunda yapılması planlanıyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal Evleri fiyat listesi!

İş GYO Inİstanbul Lokal Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 348 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen projede 48 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef satılık ev!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef satılık ev fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede 120 ay vadeli banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal fiyatları 345 bin TL'den başlıyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede bulunan projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

iş gyo İnistanbul Hayat ön talep Haberi

iş gyo İnistanbul Hayat ön talep

 Türkiye’nin öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nef’in, üçüncü projesi İnistanbul Hayat’ta üniteler satışa sunuldu. İki şirketin ilk projesi olan İnistanbul Gala’ya gösterilen yoğun ilgi, ikinci proje İnistanbul Lokal’e de yansıdı ve İnistanbul, iki projede 1.721 konutun hızla satılmasıyla Türkiye’nin en çok ve en hızlı satan projesi unvanına sahip oldu. İnistanbul’un üçüncü projesi olan İnistanbul Hayat’a da yoğun bir ilgi gözlenirken, İnistanbul Gala, Lokal ve Hayat projelerinden bugüne dek elde edilen ciro yaklaşık 1 milyar TL oldu. Projenin toplam yatırım maliyeti ise 1.1 milyar TL.

Ön talep döneminde çok kısa süre içerisinde 3.000’e yakın talep alan İnistanbul Hayat’ta 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, 48 ay vade farksız ödeme ya da %0,99 faiz avantajı ile sunuluyor. İnistanbul Hayat, 1,5 yıl...