21 / 05 / 2024

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu! 

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu! 

Kızılay tarafından yapılan duyuruda personel alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, açıklama kapsamında başvuru nitelikleri, başvuru şartları ve imler başvuruda bulunabilir?



Kızılay tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Kızılay tarafından Web Tasarım Uzmanı "Mİ-2024" alımı yapılacak. Buna göre, Kızılay tarafından yapılacak olan personel alımı için başvuru nitelikleri açıklandı ve başvuru şartları nelerdir? Kimler başvuruda bulunabilir? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

KIZILAY PERSONEL ALIMI YAPACAK VE BAŞVURU NİTELİKLERİ NELER?

Personel alımında  başvuru için adayların Lisans mezunu olması ve  (tercihen BT, İletişim Fakültesi vb.) bölümlerini bitirmiş olması gerekmektedir.

 Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu! 

KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLİR?

aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Öte yandan, başvuru yapacak olan adayların tercihen iyi bir düzeyde İngilizce bilgisi olan (okuma, yazma ve konuşma), ayrıca iyi düzeyde MS Office ve Office 365 Uygulamaları bilgisi olması ve tercihen ilgili alanda da en az üç sene deneyim sahibi, görsel ürün estetik yaklaşımı ve donanımına sahip, dijital görüntü işleme yazılımları ile web görsellerini düzenleyebilen, SEO bilgisine sahip, XHML ve CSS gibi işaretleme dilleri ile ilgili bilgisi olan, görsel ürün estetik yaklaşımı ve bilgisine sahip, dokümantasyon ve raporlama bilgisi olan, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az1 yıl tecilli, seyahat engeli bulunmayan, tercihen B sınıfı sürücü belgesine sahip aktif araç kullanabilen adaylar başvurabilir.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Kızılay tarafından gerçekleştirilecek web tasarım uzmanı personeli alımı başvuruları online olarak Kızılay Kariyer üzerinden gerçekleştirilecek. https://basvuru.kizilaykariyer.com/2r2tapy6j92lw2zfxlkgx7svca.job

İŞKUR TYP personel alımı yapılacağını duyurdu! 1300 personele kadro açıldı...

Türksat personel alımı yapacağını duyurdu! Hangi şartlarda kaç personel alınacak?

PTT personel alımı başvurularında son dakika! PTT iş başvurusu nasıl yapılır? PTT personel alımı başvuru şartları 2024!

Belediye personel alımı Nisan 2024! İBB İSYÖN 587 cankurtaran alıyor: Son başvuru gününü aman kaçırmayın!

Geri Dön