04 / 10 / 2024

iş gyo muratpaşa değerleme raporu

iş gyo muratpaşa değerleme raporu

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı değerleme raporlarıyla alakalı KAP'A açıklama yaptı. İş GYO Antalya Muratpaşa Balbey'de yer alan gayrimenkulüne ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Antalya Muratpaşa'dan 200 milyon TL'ye arsa aldı!

Halk GYO, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Ermenek Mahallesi Kütüklü Göl Mevkii 27943 ada 17-57-58 parsellerde yer alan gayrimenkulleri satın aldı. 

TOKİ Muratpaşa Millet Bahçesi’nin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi’nin ihales dün yapıldı.

Antalya Büyükşehir'den Muratpaşa'da 16.1 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili Muratpaşa ilçesi, Çaybaşı Mahallesi, 12672 ada 6 parselde yer alan iş yerini 16 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Muratpaşa Belediyesi bağışlanan arsaları sattı mı?

İçişleri Bakanlığı, Antalya Muratpaşa Belediyesi için 164 sayfalık rapor hazırladı. Rapora göre; Belediyenin bağışlanan arsaları sattığı iddia ediliyor. 

Atakule GYO Antalya Muratpaşa parseli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşim İşcan Mahallesi, 8989 ada, 16 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Antalya Muratpaşa'daki 206 riskli bina tehlike saçıyor!

İzmir, depremde kaybettiği canlara ağlıyor. Antalya ise tedirgin ve risk altında. Muratpaşa ilçesinde son 2 yılda 206 riskli bina tespit edildi. Ancak hiç bir önlem alınmadan yaşam devam ediyor.

Antalya Muratpaşa'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Muratpaşa ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31150 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Muratpaşa'daki yasa dışı işletmelerin yıkımına korona engeli!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Lara sahillerinde 62 bin 670 metrekarelik alanı yasa dışı şekilde işgal ettikleri belirlenen işletmelere yıkım yapılması içi giden ekipler korona engeline takıldı.

Mahkemeden Muratpaşa'da 27.4 milyon TL'ye satılık arsa ve ev!

Antalya 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Şirinyalı Mahallesi, 5365 ada, 9 parselde yer alan 2 bin 107 metrekarelik arsa ve kargir evi 27 milyon 391 bin TL'ye satıyor...

Muratpaşa'daki tarihi konağa şeritli önlem!

Anlatya'nın Muratpaşa ilçesi Balbey Mahallesi’nde bulunan tarihi konak geçtiğimiz yıllarda yanmıştı. Tescilli olduğu için kalıntılarına kimsenin dokunmadığı binaya şeritli önlem alındı.

iş gyo muratpaşa değerleme raporu Haberi

iş gyo muratpaşa değerleme raporu


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa Balbey'de yer alan gayrimenkulüne ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 


Açıklama:

Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Balbey Mahallesi, 341 Ada, 77 Parsel'e ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Değerleme raporu için