14 / 05 / 2024

İş GYO otel projesi

İş GYO otel projesi

İş GYO, Kadıköy'de yeni bir otel projesine hazırlanıyor. İş GYO Genel Müdürü Tanes, aynı zamanda İstanbul'un iki ilçesinde de iki konut projesini hayata geçireceklerini açıkladı.

Vera Konsept GYO'dan Ankara'ya yeni otel geliyor!

Vera Konsept GYO, Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilmesi planlanan otel projesi için imzaların atıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

KuzuGrup GYO, Sea Pearl Ataköy'deki JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel'i büyütüyor!

Kuzugrup GYO, Sea Pearl Ataköy'ün 9. bloğunda bulunan 27 adet rezidansı, JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel ismiyle işletilmek üzere iki sene süreyle kiraya verdi. İşte detaylar...

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri belli oldu!

İş GYO Kadıköy otel projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binası için 117 milyon TL piyasa değeri takdir edildi. Değerleme konusu taşınmazların KDV hariç aylık kira bedeli toplam 750 bin TL olarak belirlendi.

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Alarko GYO, Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı!

Alarko GYO, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi, Buruncuk mevkiinde yer alan Tekaş Teknik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye ait Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı. 

Alarko GYO, Bodrum'daki Green Beach Resort Otel'i 422.9 milyon'a satın alacak!

Alarko GYO, Bodrum Buruncuk mevkiinde bulunan 1022 yatak kapasiteli Green Beach Resort Otel'in KDV hariç 422 milyon 875 bin TL'ye satın alınmasına karar verdi...

İŞ GYO'nun Kadıköy'deki otel projesinde son durum ne?

İş Bankası'na ait iş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) - Tecim Yapı Ortaklığı ile İstanbul'da 2019 Ocak'ta bir otel projesinin inşaatı başlamıştı. Peki, İş GYO'nun arsasındaki otel inşaatında son durum ne? İş GYO, yeni planlarını Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na sundu...

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Reysaş GYO, Rey Otel'in paylarını satın alacak!

Reysaş GYO'nun bağlı ortaklığı Reysaş Turizm Yatırımları ve Tic.Ltd.Şti., faaliyet konusu otel vb.konaklama yerlerinin faaliyeti olan Rey Otel Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Ltd.Şti.'nin paylarının yüzde 100'ünü alacağını açıkladı.

Halk GYO Levent Otel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan "Levent Otel" binasına ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

İş GYO otel projesi Haberi

İş GYO otel projesi

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, TSKB GYO ile birleşme kararından vazgeçilmesinin ardından firmanın portföy çeşitlendirme ve kira gelirlerinin artırılması amaçlarının devam ettiğini açıkladı. Tanes, bu kapsamda bu yıl İstanbul'da yaklaşık 250 milyon liralık otel yatırımına başlayacaklarını belirtti.


İş GYO'nun otel yatırımı ve devam eden projelerin tamamlanmasıyla birlikte şu anda 200 milyon liraya yakın kira gelirlerinin 2020 itibarıyla 300 milyon liraya yükselmesi bekleniyor. Tanes, ayrıca Altunizade'de yaklaşık 400 milyon lira, Tuzla'da da 650 milyon lira ciro öngördükleri iki yeni konut projesi üzerinde çalıştıklarını vurguladı. 


İş GYO ve TSKB GYO, mevcut kira gelirlerinin artırılması ve portföyün çeşitlendirilmesi amacıyla geçen yıl kasım ayında birleşme kararı almıştı. Ancak iki şirket, geçen hafta yollarını ayırma kararı aldı.


Tanes, söz konusu kararın ardından İş GYO'nun önümüzdeki dönem...