07 / 05 / 2024

iş gyo projeler

iş gyo projeler

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, konutta 2014'te ertelenen talebin yeni yılda sektörde büyümeye etki edeceği düşüncesinde. Tanes gelecek dönemde ise yatırımların Doğu'ya kayacağını söyledi.

Hertaş İnşaat daha sağlıklı yaşam alanları için projeler üretiyor!

ERTAŞ İnşaat pek çok ciddi projeye imza atarak göz dolduruyor. Hüseyin ve Hasan Ertaş tarafından kurulan şirket daha sağlıklı yaşam alanları için projeler üretiyor.

Era Yapı'dan standartları değiştirecek projeler!

Nitelikli ve lüks kentsel dönüşüm projelerine imza atma amacı ile Mtb Proje ile Nish 34 mimarlığın ortak girişimi olarak kurulan Era Yapı, dönüşüm ile ilgili çoğu standartları değiştirecek projeler geliştiriyor.

Mehmet Çerçi yeni projeler için Ankara'ya gitti!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hedeflediği yeni projeler için fikir alışverişinde bulunmak ve destek almak amacıyla geçtiğimiz günlerde Ankara'da Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları!

İnistanbul Gala Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları daire seçenekleri ve konumuna göre değişiyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar ve kampanyalar devam ediyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Davutpaşa daire fiyatları!

Nef ve İş GYO ortaklığında hayata geçirilen Inİstanbul Gala Davutpaşa konum olarak eski Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşaa ediliyor.İş GYO Inİstanbul Gala Davutpaşa daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim!

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 400 metre uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Gala İş GYO fiyatları!

Inİstanbul Gala İş GYO fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabilen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor. Teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

İş GYO Inİstanbul Gala ödemeleri!

İş GYO Inİstanbul Gala ödemeleri 30 ay vade farksız taksit fırsatı ile yapılabiliyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

İş GYO İnistanbul Gala adres bilgileri!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.İş Gayrimenkul İnistanbul Gala adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Gala iletişim!

Nef İş GYO Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam 788 adet daireden meydana gelen projede 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

iş gyo projeler Haberi

iş gyo projeler

Türkiye'de konut balonu tartışmalarıyla geçen 2014'te sektörün güçlü oyuncularından İş GYO çalkantılı ortama karşın hedeflerine uygun bir yıl geçirdi. 


İnşaatı süren projelere ek olarak yeni projelerin de planlamasına başladıklarını açıklayan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "2014 yılında Teknoloji ve Operasyon Merkezi, Tuzla Karma, İzmir Ege Perla projelerimizin inşaat çalışmaları planlandığı şekilde devam etti. Ev teslimlerini tamamladık ve projedeki ticari alanların kiralama çalışmaların sürdürdük. Projemizin doluluk oranı yüzde 67 civarında" dedi. 


İş GYO'nun 2015 gündemi de oldukça yoğun. Şirket Tuzla Karma projesini, Ağustos 2015'te, İzmir'deki Ege PERLA projesini Aralık 2015'te bitirmeyi hedefliyor. İstanbul Kartal'da hayata geçireceği Manzara Adalar projesinin de lansmanını yapmaya hazırlanıyor. Tanes, NEF'le birlikte İstanbul Zeytinburnu'nda gerçekleştirecekleri projenin de yılın önemli projelerinden olacağını ifade etti. Tanes, "Yaygın konuttan oluşması...