30 / 04 / 2024

iş gyo Ümraniye Finans Merkezi

iş gyo Ümraniye Finans Merkezi

Ümraniye Finans Merkezi İş GYO iletişim için 0212 325 23 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ruhsat alımı gerçekleşen proje 71 bin 155 metrekare inşaat alanından oluşacak.

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası için imzalar atıldı! Projeyi Kiler GYO - Biskon Yapı inşa edecek!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ümraniye İnkılap arsası için sözleşme imzaladı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO İstanbul Ümraniye İnkılap arsasına en yüksek teklif Kiler GYO'dan!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ümraniye İnkılap arsası için en yüksel teklifi veren firma belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası için en yüksek teklif ne kadar oldu? İşte ayrıntılar..

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi ihalesine 15 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 29 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 11:00'de yapıldı. Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi için 15 firmadan teklif geldi.

Emlak Konut GYO Ümraniye parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, İnkilap Mahallesinde yer alan 1840/119 parsel no.lu taşınmaz için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO Ümraniye'deki arsası için sözleşme imzaladı!

Sinpaş GYO'nun Ümraniye'deki 22.965,43 metrekare alanlı arsa için Anadolu Sinerji İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ile "Düzenlenme Şeklinde Arsa Payı Karşılığı İnşaat ve Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" imzalandı. 

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

İdealist GYO Ümraniye'deki gayrimenkulünü 2.1 milyon TL'ye sattı!

İdealist GYO, Ümraniye'deki arsasında bulunan 21 numaralı daire niteliğindeki gayrimenkulleri 2 milyon 178 bin 217 TL'ye sattı. 

İdealist GYO Ümraniye'deki dairelerini 312.5 bin TL'ye sattı!

İdealist GYO Ümraniye'deki daire niteliğindeki gayrimenkullerin 2 Haziran 2020 tarihi itibarı ile bin TL  bedel ile peşin olarak satışı yapıldı.  Gayrimenkullerin her biri 312 bin 500 TL bedel ile satın alındı. 

İdealist GYO tadilat işleri için İdealist İnşaat ile anlaştı!

İdealist GYO Ümraniye İlçesi sınırları içinde yer alan İdealistkent 2.Etaptaki mevcut bağımsız bölümlerin tadilatı için İdealist İnşaat Ticaret Limited Şirketi ile sözleşme imzaladı.

Sinpaş GYO Ümraniye proje ve arsalarının 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO İstanbul İli Ümraniye ilçesi Çakmak Mahallesi'nde yer alan proje ve arsalar için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Bank için Ümraniye'de yer tutuldu!

Emlak Bank için Ümraniye'de yer tutuldu. Bölgede Vakıflar Bankası, Vakıf Katılım, Albaraka Türk, Avivasa, Türkiye Ekonomi Bankası'nın da genel müdürlük binaları bulunuyor...

Vakıf GYO Ümraniye arsaları 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO Ümraniye arsaları 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO Ümraniye'de 2 arsa kiraladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO Ümraniye'de 2 arsa kiraladı.

iş gyo Ümraniye Finans Merkezi Haberi

iş gyo Ümraniye Finans Merkezi

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilecek Finans Merkezi projesi ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. 


Toplam İnşaat alanı 71 bin 155 metrekare olarak belirlenen Finans Merkezi İstanbul Avrupa Yakası Ümraniye'de inşa edilecek. Proje 200 milyon TL yatırımla yükselecek. 


Ümraniye Finans Merkezi İş GYO iletişim için 0212 325 23 50 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Proje 18 katlı tek bloktan oluşuyor.


Alt katında toplantı salonlarına yer verilen İş GYO Finans Merkezi projesinin ortak kullanım alanları arasında; spor alanları, restoranlar, 7 katlı kapalı otopark, fitness, eğlence alanları bulunuyor.




Ümraniye Finans Merkezi İş GYO iletişim

Telefon: 0212 325 23 50

Web: www.isgyo.com.tr

Özge...