07 / 05 / 2024

iş kazaları ne durumda

iş kazaları ne durumda

TÜRKİYE’de iş güvenliğinin arttırılması ve kazaların önlenmesi için işçi konfederas-yonları ve bakanlık yeni düzenlemeler için bir araya geldi. İş kazaları için ilk adım atıldı. Mührü açan hapse girecek.

Kahramanmaraş'ta inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları TBMM'de!

Kahramanmaraş ilinde son 5 yılda inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ve sonuçları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi 2020 ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi tarihi ne zaman? TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kuraları ne zaman çekilecek?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler Güneykent, Şehitkamil, Nurdağı, İslahiye, Nizip'te yer alacak.

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut projeleri kapsamında Bursa'da da 3 bin 200 yeni konut hayata geçirilecek.

TOKİ Tuzla kura çekilişi 2020 ne zaman?

TOKİ Tuzla kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için kura heyecanı başladı. 

TOKİ Beşikdüzü kura çekilişi 2019 ne zaman?

TOKİ Beşikdüzü kura çekilişi 2019 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon toplam 122 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ 50 bin konut kura çekilişi 2019 ne zaman yapılacak?

TOKİ 50 bin konut kura çekilişi 2019 ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ'nin 67 şehirde hayata geçireceği 50 bin konuta 550 binden fazla başvuru geldi.

İş kazalarını azaltmak için teşvik sistemi getirildi!

Firmalara iş kazalarını azaltmak adına çok önemli bir teşvik sistemi getirildi. 10’dan fazla çalışanı bulunan ve iş kazası olmayan işyerlerine prim indirimi yapılacak. 

Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern'de satışlar resmen başladı. Daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

İmar affı için ne kadar ödenecek?

İmar affı kapsamında alınacak Yapı Kayıt Belgesi için belli oranlarda bedel ödenmesi gerekiyor. Peki, imar affı için ne kadar ödenecek?

İnşaatlardaki iş kazalarına alınacak önlemler TBMM'de!

İnşaat sektöründeki iş kazalarının azaltılması için alınacak önlemler meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gayrimenkul sektörü erken seçim için ne diyor?

KONUTDER Başkanı Elmas, GYODER Başkanı Yetgin ve TMB Başkanı Yenigün erken seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki gayrimenkul sektörü erken seçim için ne diyor?

İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne ilişkin 5 soru mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. CHP'li Bakan sorularını Ahmet Arslan'a sordu..

iş kazaları ne durumda Haberi

iş kazaları ne durumda

Varılan mutabakata göre 50 işkolu en tehlikeli sınıfa girecek. 1.6 milyon işçi 1 yıl içinde eğitim almazsa çalışamayacak. Mühürlenen işyerini açan hapse atılacak.  Paket ekim ayında Meclis’e gidecek.


HER gün yenileri eklenen iş kazalarının önlenmesi için 1 milyon 600 bin çalışana 1 yıl içinde mesleki eğitim zorunluluğu geliyor. Çok tehlikeli iş kollarında çalışanlar için zorunlu olacak eğitim, uygulamalı verilecek. Düzenleme için geçiş sürecinin 1 Ocak’tan itibaren uygulamaya başlaması planlanıyor. İş kazalarının önlenmesi için hazırlıkları başlayan yeni iş sağlığı ve güvenliği eylem planı için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, pazar günü işçi-işveren temsilcileriyle bir araya geldi. Türk-İş Başkanı Ergun Atalay, gelinen noktayı Hürriyet’e şöyle anlattı:


6 Mart 2012’de çadırda kalan 11 inşaat işçisi cayır cayır yandı. İnşaatında çalıştıkları evlerin tanesi...