18 / 05 / 2024

iş kazaları yönetmelik

iş kazaları yönetmelik

İş kazalarının iş sağlığı ve yönetmeliğine uyulmadığı için meydana geldiğini söyleyen Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi, “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’nin hazırladığı iş cinayetleri raporlarına göre ülkemizde en fazla ölüm yapı işlerinde meydana geliyor'' dedi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kamu İhale Kurumu'nca Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı.

Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kamu İhale Kurumu tarafından Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayınlandı.

Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kamu İhale Kurumu'nca Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31517 sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31493 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31457 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elektrik Tesisleri Proje Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Elektrik Tesisleri Proje Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31448 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şantiye Şefliği Hakkında Yönetmelik'te değişiklik yapılması talebi!

Şantiye Şefliği Hakkında Yönetmelik'te değişiklik yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31434 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

iş kazaları yönetmelik Haberi

iş kazaları yönetmelik

Geçen yıl iş kazalarıyla yaşana ölümlerin iş sağlığı ve yönetmeliğine uyulmadığı için meydana geldiğini anlayan MMO Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi, “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’nin hazırladığı iş cinayetleri raporlarına göre ülkemizde en fazla ölüm yapı işlerinde meydana geliyor. Yine İSİG Meclisinin verilerine göre inşaat iş kolu en fazla ölümün yaşandığı iş kolu olmuştur. Bu çalışmaların, seçimlere yetiştirme hedefi ile değil, kimsenin zarar görmeden bitirilmesi hedefi ile yönetilmeleri gerektiği bilinmelidir” diye konuştu.

11 ayda bin 797 kişi öldü

Çağdaş Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2018 yılı verileriyle açıklamasına başlayan MMO Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi, “2018 yılının ilk 11 ayında toplamda en az Bin 797 kişi ve en az 410 kişi ise inşaat iş kolunda iş cinayetlerinde yaşamını yitirdi....