10 / 05 / 2024

iş makineleri afet riski

iş makineleri afet riski

Deprem kuşağında olan ülkemizde mevcut yapı stoklarının yeniden gözden geçirilmesi ve riskli olanların yenilenmesi için başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, 16.05.2012 tarih ve 6306 sayılı Kanun çerçevesinde hız kazandı...

İş makinelerine olan talep yüzde 45 oranında artış gösterdi

Salgın, pandemi ve deprem döneminde ileri tarihlere ertelenen planlarında etkisi ile, bu sene iş makineleri sektöründe yüzde 45’lere varan talep artışı görülmekte. İşte konu ile ilgili haberin ayrıntıları...

Hasgün Hafriyat İş Makineleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasgün Hafriyat İş Makineleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hasret Öğündür tarafından kuruldu.

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

TürkTraktör’den iş makineleri alanında önemli gelişme!

Türkiye’nin otomotiv alanındaki ilk üretici firması TürkTraktör, önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. TürkTraktör, 2020’nin başında gerçekleştirdiği lansmanını yaptığı yerli kazıcı yükleyicilerde bininci iş makinesi üretimini gerçekleştirmeyi başardı.

Çek Kur İş Makineleri Ve Konteyner Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çek Kur İş Makineleri Ve Konteyner Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Çakır ve Sedat Çakır ortaklığında kuruldu.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

Teknik Filo Ve İş Makineleri Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Teknik Filo Ve İş Makineleri Kiralama Anonim Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Akyol tarafından kuruldu.

Zrv Vinç Ve İş Makineleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zrv Vinç Ve İş Makineleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Hamza Tokdemirli, Selman Tokdemirli ve Zeyd Tokdemirli ortaklığında kuruldu.

Bulut İş Makineleri Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulut İş Makineleri Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Hatip  Bulut tarafından kuruldu.

Kutoğlu Madencilik İnşaat Hafriyat Peyzaj İş Makineleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutoğlu Madencilik İnşaat Hafriyat Peyzaj İş Makineleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  700 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kut tarafından kuruldu.

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

4 il için kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı!

Elazığ, Erzurum, Malatya ve Tunceli illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

iş makineleri afet riski Haberi

iş makineleri afet riski
400 milyar dolarlık yatırım, yüzde 20 büyüme hedefi Deprem kuşağında olan ülkemizde mevcut yapı stoklarının yeniden gözden geçirilmesi ve riskli olanların yenilenmesi için başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, 16.05.2012 tarih ve 6306 sayılı Kanun çerçevesinde hız kazandı. Afet riski altındaki alanlar ile bu alanlar dışındaki riskli yapıların bulunduğu arsa ve arazilerde, fen ve sanat norm ve standartlarına uygun, sağlıklı ve güvenli yaşama çevrelerini teşkil etmek üzere iyileştirme, tasfiye ve yenilemelere dair usul ve esasları belirleme amacı taşıyan Kanunla önümüzdeki süreçte bir çok taşınmaz gözden geçirilecek. Kentsel dönüşüm uygulamalarıyla kamu başta olmak üzere risk taşıyan çok sayıda bina kullanım dışı kalacak. Dajıa sağlıklı ve sağlam bir yapılaşmaya yön vermesi beklenen uygulama iş ve inşaat makinaları sektörünü yakından ilgilendiriyor. Sektör, kentsel dönüşüm...