02 / 05 / 2024

TürkTraktör’den iş makineleri alanında önemli gelişme!

TürkTraktör’den iş makineleri alanında önemli gelişme!

Türkiye’nin otomotiv alanındaki ilk üretici firması TürkTraktör, önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. TürkTraktör, 2020’nin başında gerçekleştirdiği lansmanını yaptığı yerli kazıcı yükleyicilerde bininci iş makinesi üretimini gerçekleştirmeyi başardı.



Türkiye’nin otomotiv sektöründeki ilk üretici kuruluşu TürkTraktör, iş makineleri alanında önemli gelişme gösterdi.

paraanaliz.com’un haberine göre, TürkTraktör, 2020’nin gerçekleştirdiği başında lansmanını yaptığı yerli kazıcı yükleyicilerde bininci iş makinesi üretimini gerçekleştirmeyi başardı. TürkTraktör’ün  Ankara  fabrikasında düzenlenen törende TürkTraktör Şirket Lideri Aykut Özüner, İş Makineleri İş Lideri Boğaç Ertekin ve aynı zamanda TürkTraktör’ün üst düzey yöneticileri, bu başarıyı tüm çalışanlar ile beraber kutladı.

TürkTraktör’den iş makineleri alanında önemli gelişme!

TürkTraktör’ün bininci yerli üretim kazıcı yükleyiciyi banttan indirdiği törende bir konuşma gerçekleştiren Aykut Özüner, 70’nci yılına gün sayan TürkTraktör’ün ilk günkü heyecanla Türkiye için değer yaratmayı sürdürdüğünü söyledi. Özüner, “Bu kapsamda, kıymet verdiğimiz konuların başında yerli üretim geliyor. ‘Şehirleri Dönüştürür, Geleceğe Hazırlar’ hedefimiz ışığında iş makineleri alanında da 2020’den bugüne yerli üretim yapıyoruz. 3 sene gibi kısa bir sürede iş makineleri üretiminde geldiğimiz nokta, sarfettiğimiz emeğin en somut göstergesi. Hepimiz için önemli bir kilometre taşı olan bininci iş makinesi aracılığıyla, büyük bir özveri gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

İşte konuya ilişkin diğer detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön