25 / 07 / 2024

TürkTraktör’den iş makineleri alanında önemli gelişme!

TürkTraktör’den iş makineleri alanında önemli gelişme!

Türkiye’nin otomotiv alanındaki ilk üretici firması TürkTraktör, önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. TürkTraktör, 2020’nin başında gerçekleştirdiği lansmanını yaptığı yerli kazıcı yükleyicilerde bininci iş makinesi üretimini gerçekleştirmeyi başardı.




CASE ve New Holland markalarının çatısı altında yalın üretim felsefesi ile üretilen yerli kazıcı yükleyicileri, ülke çapındaki yaygın bayi ağı ve etkin satış sonrası hizmetleri ile beraber müşterilerin beğenisine sunduklarını ifade eden TürkTraktör İş Makineleri İş Lideri Boğaç Ertekin, “Yerli kazıcı yükleyicilerimizin bininci üretimini yapmış olmaktan büyük gurur duyuyoruz.

TürkTraktör’den iş makineleri alanında önemli gelişme!

2013’de iş makineleri alanındaki faaliyetlerine start veren TürkTraktör, 2020 yılı başında ilk kazıcı yükleyicilerini banttan indirerek yerli üretimini gerçekleştirmeye başladı. Kısa süre içinde sağladığımız ilerleme ve yatırımlarımız bu sektöre olan inancımızın göstergesidir. Faz 5 geçişiyle beraber motorundan dizaynına kadar köklü bir değişiklik gösteren ve çeşitli ihtiyaçlara ilişkin beklentileri karşılayan 5 farklı yerli kazıcı yükleyici modelimizle pazarda bulunuyoruz. Çevik çalışma felsefesiyle beraber en etkili ve hızlı biçimde değer yaratarak müşterilerimizi işimizin merkezinde tutmayı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

2023 torba yasa çıktı mı? Ne zaman çıkacak?

Bireysel emeklilik sistemi 561 milyar TL’yi aştı!

Bayramda yapılan yolculuk sayısında rekor kırıldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön