15 / 05 / 2024

İş Yatırım Ataşehir Şubesi

İş Yatırım Ataşehir Şubesi

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş., İstanbul Ataşehir'de İş Yatırım Ataşehir Şubesi açmaya karar verdi. 

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Şahin tarafından açıldı. 

Akiş GYO'dan yatırım atağı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı proje yatırımlarını hızlandırdı. Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, 2021 hedeflerini ve projelerini anlattı.

Türkiye-Kırgızistan ilişkilerinde yeni yatırım atağı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile Kırgızistan Başbakan Birinci Yardımcısı Boronov'un katılımı ile İş Forumu ve Karma Ekonomik Komisyonu toplantılarında karşılıklı yatırım imkanları değerlendirilecek.

Binali Yıldırım: Ataşehir'in de AKM'si olacak!

Seçim çalışmalarına Ataşehir ve Kadıköy'de devam eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ataşehir'e bir kültür merkezi yapacaklarını söyledi.

Diyarbakır’da yatırım atağı!

Diyarbakır’da tekstil ve turizmde yatırım atağı yaşanıyor. Kentte Türkiye’nin ilk tekstil organize sanayi bölgesinin temeli atıldı. 49 fabrika yatırım için hazır halde.

DAP Holding'ten yatırım atağı!

2018’i yatırım yılı ilan eden DAP Holding, dev yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bir haftada 2,9 milyar liralık ihale kazanan firma dev projelerine hız verecek.

Atlantis Royal Gayrimenkul Yatırım Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Royal Gayrimenkul Yatırım Ve Otomotiv Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Karatoy tarafından kuruldu. 

Aben Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Aben Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya tarafından kuruldu. 

Pana, KentPlus Ataşehir'deki gayrimenkullerini Pana Yapım'a sattı!

Denge Yatırım Holding iştirak şirketi Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları, Ataşehir'de bulunan Kent Plus projesindeki bloklarını 35 milyon TL bedelle Pana Yapım Sinema Prodüksiyon'a sattı...

Mintek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mintek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hayati V.Talvi ve Hüseyin Ekşi ortaklığında kuruldu. 

İş Yatırım Ataşehir Şubesi Haberi

İş Yatırım Ataşehir Şubesi

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yeni şube açma kararı hakkında açıklama yaptı. 

İş Yatırım Menkul Değerler tarafından "İş Yatırım Ataşehir Şubesi" unvanıyla faaliyet göstermek üzere Ataşehir/İstanbul'da yeni bir şube açılmasına karar verildi.


İş Yatırım Menkul Değerler'in KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuz tarafından "İş Yatırım Ataşehir Şubesi" unvanıyla faaliyet göstermek üzere Ataşehir/İstanbul'da yeni bir şube açılmasına karar...