10 / 05 / 2024

iş yo 2013 finansal tabloları

iş yo 2013 finansal tabloları

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılının 3 aylık finansal tablolarının ve faaliyet raporunu yayınladı...

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

Beko Yoğurt ve Kefir Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Hazır yoğurtlara güvenmeyip kendi yoğurdunu evde yapmak isteyenler, Beko YM 2200 I Yoğurt Chef Probiyotik Yoğurt ve Kefir Yoğurt Makinesi indirimde. İşte detaylar.

Yeni Doblo Trekking ile sevdiklerinizle doğanın tadını çıkarın! İşte 21 Eylül 2022 Yeni Doblo Trekking fiyat listesi

Fiat ticari araçların gözdesi Doblo Combi, Yeni Trekking modeli ile hem hafta içi yoğun iş temponuza uyum sağlamak hem de hafta sonu sevdiklerinizle doğanın tadını doyasıya çıkarmak için tasarlandı. İşte 21 Eylül 2022 Fiat Doblo fiyat listesi

Tarım Kredi indiriminden sonra zincir marketlerden peş peşe indirim haberi geldi! ŞOK, Migros, Carrefoursa...

Tarım Kredi Marketleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim talimatından sonra 15 Ağustos'ta indirime gitti. Tüketicinin gösterdiği yoğun ilgiden nemalanmak isteyen zincir marketlerde peş peşe indirim yapmaya başladı. İşte detaylar...

Devlet işçinin yanında! Geçici işçinin hakları nelerdir?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele döneminde iş yoğunluğunun fazlalaştığı süreçlerde "geçici iş ilişkisi" hem işgücü ihtiyacını karşıladı hem de maliyetlerin düşmesini sağladı...

Ali Murathan Dikel, Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy iş yoğunluğu sebebi ile istifa etmesinin ardından Ali Murathan Dikel'in istifa eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesinin görev süresi dolana kadar atanmasına, komitelerde yer almasına ve ilk yapılacak Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verildi.

Milyonları ilgilendiren karar! 'Geçici iş ilişkisi'ne süre sınırı geldi!

İşveren, iş yoğunluğu çok artınca, doğum izni kullanan ya da askere giden çalışanın yerine geçici iş ilişkisi kurulabiliyor. Günümüzde, özellikle pandemi süreciyle birlikte 'meslek edinilmiş geçici iş ilişkisi' kurulması yaygınlaştı.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Depremden en çok bu ilçeler etkilenecek!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul'da kilometrekareye 2 bin 576 kişi düştüğünü belirterek, "Birim alana düşen kişi yoğunluğu yüksek olması, yapıların yüzde 70’nin dayanıksız olması, ölüm ile yaralıların artmasına, kurtarmacılığın başarısızlığına neden olacaktır" dedi...

Ajanslardan kalkınma projelerine 663 milyon liralık destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda faaliyet gösteren kalkınma ajanslarının kalkınma projelerine desteği yoğun bir şekilde devam ediyor.

Kuzey Marmara Otoyolu iş kazasında yaralanan işçi yoğun bakımda!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki viyadük çalışmaları sırasında düşen beton blokun altından yaralı olarak kurtarılan işçi, yoğun bakım ünitesine alındı...

Arap emlakçılar geliyor!

Yatırımlarını İstanbul sınırının ötesine taşıyan Araplar yatırımcıların Türk gayrimenkulüne gösterdiği yoğun ilgi müteahhitlik ve emlakçılıkta da kendini göstermeye başladı. 

Obama'nın Vineyard Adası'ndaki evi satışta!

Obama ailesinin gözlerden uzak olmak için 2013 yazında tüm tatilini geçirdiği süper lüks malikânesi 2 yıldır satılık. 

iş yo 2013 finansal tabloları Haberi

iş yo 2013 finansal tabloları

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılının 3 aylık bilanço, gelir tablosu, nakit akım tablosu, özsermaye değişim tablosu, finansal tablo dipnot açıklamalarını ve faaliyet raporunu yayınladı.


Finansal tablolar için tıklayın


Faaliyet raporu için