16 / 05 / 2024

Isaac Zıko Abram

Isaac Zıko Abram

Kiwi Enerji Sistemleri Anonim Şirketi, Isaac Zıko Abram Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Yoav Zıngher Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Halkbank koşulsuz şartsız verecek. Bakmayan çok şey kaybeder

Halkbank'tan vatandaşların işine yarayacak bir açıklama geldi. Banka tarafından ihtiyaç sahiplerine koşulsuz ve şartsız kredi verilecek. İşte detaylar...

Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Temmuzda asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? İşte konuşulan rakamlar…

Seçim sürecinin atlatılmasının ardından şu sıralar en çok konuşulan konulardan birisi de asgari ücret zammı. İşçi ve işveren tarafları yaptıkları peş peşe açıklamalar ile günümüz koşullarında temmuz ayında yapılacak zam oranına ilişkin görüşlerini paylaşıyor.

Çikolata üreticilerinden ‘merdiven altı’ uyarısı! Sağlıksız koşullarda üretilen çikolatalar tehlike saçıyor!

Ramazan Bayramı öncesi tatlı ve çikolata pazarında hareketlilik başladı. Üreticiler bayram hazırlıklarına başlarken, merdiven altı üreticilere karşı da tüketicilerin uyanık olmasını istediler. Çikolata üreticileri bayram alışverişi yaparken tüketicilere önemli uyarılarda bulundu.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Elinde doları olanlar koşun hemen bakın

Altın ve piyasa uzmanı Memiş ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusuna yanıt arayan yatırımcılar için açıklama yaptı. Elinde doları olanlar koşun hemen bakın.

ATO'dan bankalara kredi çağrısı: Depremzedenin borçlarını erteleyin!

Deprem bölgesindeki tüccarın kredi borçlarının şartsız, koşulsuz ve faizsiz olarak ertelenmesini isteyen Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, “Esnafın başvuru yapacak hali bile kalmadı” açıklamasını yaptı.

Mutfağınız için böyle dolap görmediniz! İşte Koçtaş mutfak dolapları! 15 Şubat 2023 fiyat listesi…

Mutfağınız için böyle dolap görmediniz! Açılır kapanır dolaplar kapış kapış gidiyor. İşte Koçtaş’ta satılan o dolapların özellikleri ve fiyat listesi…

Cumhurbaşkanı'ndan depremzedelere son dakika açıklaması! Şartsız, koşulsuz ve geri ödemesiz 10 bin TL ödenecek!

Trajik felaketin ardından, etkilenen aileler için mali destek önlemleri başladı. Erdoğan, depremzedelerin hesaplarına 10 bin TL ödeneceğini açıkladı. Tüm detaylar burada...

Altından sonra flaş gelişme! Hala almadıysanız koşun alın rekor bir fiyata gelecek

Altın fiyatlarının yükselmesinin ardından vatandaşlar yeni yatırım araçlarının ne olduğunu merak ediyor. Şu anda kullanımda olan bir yatırım aracıyla ilgili bomba iddialar ortaya atıldı. İşte gelişmeler.

Dikkat! Bu koşulları taşıyorsanız ödemek zorunda değilsiniz! Ödediğiniz o parayı geri alabilirsiniz!

Gerekli koşulları sağlıyorsanız emlak vergisi ödemek zorunda değilsiniz hatta ödediğiniz parayı da geri alabilirsiniz

22 ayar altın bilekliklerde büyük fırsat! İnternete özel fiyatlar göz kamaştırdı! Koçak 21 Ocak 2023 fiyat listesi

Koçak'ta 22 ayar altın bileklikler internete özel fiyatlarla göz kamaştırıyor. Altın bileklik almak isteyenler bilekliklerin fiyatlarını merak ediyor. Peki altın bileklik fiyatları ne kadar? Koçak 21 Ocak 2023 fiyat listesi.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt geldi! Dolar sadece 14 gün içinde tam bu kadar olacak! Koşun hemen bakın

Dolar kuru 16 Ocak 2023 Pazartesi gününe yukarı yönlü başladı. Dolardaki yükseliş devam ederken vatandaşlar ''dolarlarımızı bozduralım mı? sorusunun yanıtını merak ediyor. Doların yönünü merak edenler için, 14 gün sonra nacıl olacağı belli oldu. Koşun Bakın...

Altın rekora koşuyor! Elinde 1 gram bile altını olan hemen bakmalısınız! İlk kez görüldü! 5 Ocak 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Ons altın ve dolar/TL kurundaki hareketlerden dolayı altın rekora koşuyor. Elinde 1 gram bile altını olan hemen bakmalısınız! Bu rakam ilk kez görüldü. 5 Ocak 2023 altın fiyatları!

Isaac Zıko Abram Haberi

Isaac Zıko Abram

Kiwi Enerji Sistemleri Anonim Şirketi, Isaac Zıko Abram Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Yoav Zıngher Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.


Kiwi Enerji Sistemleri Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü bilgisayar yazılımı veya donanımının geliştirilmesi, alım-satımı, kiralanması, bunlara ilişkin lisans verilmesi 2. Amaç ve çalışma konularının gerçekleştirilmesi ve uğraşının yürütülmesi için gerekli her türlü taşınır ve taşınmazları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, devir ve temlik etmek, şirketin lehine ve aleyhine gayrimenkuller müteallik tevhid ifraz terk irtifak hakkı tesis etmek, bunları fek ve tadil etme, şirketin leyh ve aleyhine ayni haklar tesis etmek veya kaldırmak, 3. Her türlü ve sırada rehin, ipotek vermek, almak, değiştirmek, devri ve temlik etmek veya kaldırmak, şirketin kiracı veya...