21 / 05 / 2024

işadamı selahattin beyazıt

işadamı selahattin beyazıt

Galatasaray Eski Başkanı, bir zamanlar gelir rekortmeni olan İşadamı Selahattin Beyazıt'a icra takibi başlatıldı...

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Beyazıt Öztürk Çeşme'de 150 bin liraya malikane kiraladı!

Uzun zamandır gözlerden uzak duran Beyazıt Öztürk, Çeşme'de objektiflere yansıdı. Yaz sezonu için iki katlı beyaz bir taş ev kiralayan sunucunun, 150 bin lira ödediği ortaya çıktı.

Beyazıt Öztürk İspanya’daki evini 600 bin dolara satıyor!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, İspanya’da daha önce 400 bin dolara satın aldığı evini 600 bin dolara satışa çıkardı. Öztürk, annesiyle birlikte yaşamak için bahçeli ve havuzlu bir villa arıyor.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

Beyazıt Öztürk satın aldığı binayı otele çevirecek! 

Beyazıt Öztürk, Beyazıt'ta eski bir binayı satın aldı. Öztürk'ün satın aldığı bu binayı otele çevireceği iddia ediliyor.

Beyazıt Meydanı, Turgut Cansever'in ödüllü projesi temel alınarak düzenlenecek!

İstanbul'un simge meydanlarından Beyazıt, Türkiye'nin yetiştirdiği önemli mimarlardan Turgut Cansever'in 1960 yıllarında düzenlenen yarışmada kendisine birincilik getiren proje temel alınarak düzenlenecek.

İpotek çetesi iş adamı Garip Kar'ı dolandırdı!

Türk iş adamı Mehmet Garip Kar, ABD'de dondurma fabrikası kurmak için Sultanahmet'teki arsasına ipotek koydurdu. Arsa karşılığında beklediği parayı alamayan Kar, ipotek çetesi tarafından dolandırıldı.

Neslişah Sultan Yalısı 110 milyon TL'ye satıldı!

Selahattin Beyazıt'ın Kandilli'deki yalısı, 2012 yılında oğlunun borçları nedeniyle icra yoluyla GSD Holding'e geçmişti. Yalı geçtiğimiz aylarda yeniden satışa çıktı ve iş adamı Sinan Dereli tarafından satın alındı. Dereli, yalı için 110 milyon TL ödedi...

Beyazıt Öztürk Bebek'ten villa aldı!

Ayazağaza'da orman içindeki bir siteden 2.5 milyon liraya aldığı iki daireyi birleştiren Beyazıt Öztürk, aradığı huzuru yeni yuvasında da bulamadı ve eski semti Bebek'e geri döndü.

Beyazıt Öztürk, Ayazağa’da 2.5 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Ayazağa’da ormanla çevrili bir alan içinde yer alan projeden 2.5 milyon TL’ye ev aldı.

Diyarbakır'da 4 iş adamı için PKK'ya destekten tutuklama kararı!

Terör örgütü PKK'ya finans sağladıkları iddiasıyla 4 iş adamı tutuklandı. Tutuklanan işadamları arasında inşaat firması sahipleri olduğu belirtiliyor.

Yunanistan Beyazıt Camii restore edilecek!

Kimliği belirsiz kişiler tarafından yakılan Yunanistan Dimetoka'daki Beyazıt Camii, aslına uygun olarak en yakın zamanda restore edilecek. Bakan Lidia camide incelemelerde bulundu.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

işadamı selahattin beyazıt Haberi

işadamı selahattin beyazıt
Gelir Rekortmeni seçilen ünlü İşadamı Selahattin Beyazıt icralık hale geldi. Aynı zamanda da Galatasaray Eski Başkanı olan Beyazıt işyeri için kiralanan iki arabanın parasını ödemediği iddiasıyla 6 bin TL'lik icra takini başlatıldı. İGeometri İnşaat Otomotiv Şirketi, sanayici işadamı Beyazıt'ın isteği üzerine iki lüks arabasını kiraya...