06 / 05 / 2024

işadamları FETÖ davası

işadamları FETÖ davası

FETÖ'ye finansman sağlayıp örgüt adına himmet topladıkları gerekçesiyle Boydak ve Kaynak Holding eski yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 39'u tutuklu 135 sanığın yargılandığı davanın duruşması ertelendi. 

Türk iş adamlarına Moğolistan'dan yatırım çağrısı: Kentsel dönüşüm ve ulaşım tecrübelerinden yararlanmak isteriz!

Moğolistan İnşaat ve Şehircilik Bakanı Davaasuren Tserenpil, Adil Karaismailoğlu ile yaptığı görüşmesinde, Moğolistan'daki yatırım olanaklarına değindi ve Türk iş adamlarını Moğolistan'a davet etti. İşte ayrıntılar...

Can Dündar'ın evini satın aldığı iddia edilen avukatların FETÖ davasında karar!

MİT tırlarına ait görüntüleri yayınlaması karşılığında Can Dündar'ın villasını fahiş fiyatla satın aldıkları iddia edilen, avukatların FETÖ davasında karar açıklandı.

Kredi kullanan iş adamları döviz almaya koşuyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Kredi kullanan iş adamları döviz almaya koşuyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 5 maddelik analizi...

Kanal Bolu projesi için iptal davası açıldı!

Bolu’nun en verimli tarım ovasında inşa edilecek 12 metre yüksekliğinde ve 70 metre genişliğindeki çevre yolu inşaatına “Kanal Bolu’’ adını veren halk, proje için iptal davası açtı.

İş yeri tahliye davası hangi durumlarda açılır?

Kiracınız yoga ya da pilates stüdyosu... Gelen giden yüzünden gürültü var. Peki iş yerini tahliye davası açtırmak mümkün mü?

Orta Asyalı iş adamlarının Türkiye yatırımları yüzde 341 arttı!

Orta Asya'dan gelen iş adamları Türkiye'ye yatırım yapma yarışına girdi. Yılın ilk çeyreğinde Orta Asya ülkelerinden Türkiye'ye yatırım yapan firma sayısı yüzde 341 arttı.

Akiş GYO özel denetçi tayini talebi davasında son durum!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) özel denetçi tayini talebi davası ile ilgili güncelleme yayınladı...

Satılan gayrimenkul için miras davası açılır mı?

Posta Köşe Yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun sorduğu 'Satılan gayrimenkul için miras davası açılır mı?'' sorusunu yanıtladı.

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa'da 20 fabrika kuracak!

İç savaş nedeniyle ülkelerinden ayrılıp Türkiye'ye sığınan Suriyeliler ülkemizde yaptıkları yatırımlarla birçok kişiye istihdam sağlıyor. Suriyeli iş adamları en çok İstanbul, Gaziantep, Mersin, Bursa ve Şanlıurfa'ya yatırım yapıyor.

Çinli iş adamları yatırım için Nevşehir'i radarına aldı!

Çinli iş adamları yatırım yapmak için, Nevşehir'i radarına aldı. Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği ile İstanbul Çinli İşadamları ve Sanayicileri Derneği protokol imzaladı..

Arap iş adamları Karadeniz'e yöneldi!

Karadeniz'de son yıllarda turist sayısında artış yaşanırken Körfez ülkelerinden gelen iş adamlarının bölgeye yatırım yapmak için girişimleri devam ediyor. 

Özbekistan'dan Türk işadamlarına davet!

Türkiye’nin inşaat, müteahhitlik, inşaat malzemeleri alanlarında büyük tecrübeye sahip olduğunu belirten Özbekistan Başbakan Yardımcısı Camşid Kuçkarov, Türk işadamlarını YİD projelerine davet etti..

Bahreyn, Türk iş adamlarını yatırıma çağırdı!

Bahreyn, Türk iş adamlarını ticaret ve yatırıma çağırdı. Bahreyn Ticaret Odası’nın davetlisi olarak önümüzdeki ay Türkiye'den geniş bir iş adamı Bahreyn'e gidecek.

işadamları FETÖ davası Haberi

işadamları FETÖ davası

AA'da yer alan habere göre Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağlayıp kurdukları şirketlerde usulsüzlük yaptıkları gerekçesiyle Boydak ve Kaynak Holding eski yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 39'u tutuklu 135 sanığın yargılandığı davada, sanıkların savunmasının alınmasına devam edildi. 

Silivri Ceza İnfaz Kurumları karşısında oluşturulan binada görülen duruşmada tutuklu sanıklardan Mete Kazaca, babasının da aynı suçlamalardan yargılandığını belirtti. Duruşma İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Kazaca, "Bize gelen teklifle inşaat sektöründe yatırım yapmaya karar verdik. Babamın uzaktan akrabası olan Selim Şenocak ve tanıdığı Abdurrahman Uzun’a bu şirketi teslim ettik. Birçok projeye imza attık. Denizcilik ve inşaatsektöründeki ortaklıklarımız kar odaklıdır. Yapılan havalelerle ilgili inşaatla ilgili şirket evleri satamayınca paraya ihtiyaç duyuyordu. Biz de ortak şirketimize para yolluyorduk. Şirket rahatladıkça aldığı borçları bize geri ödüyordu. Şenocak...