18 / 05 / 2024

İşbir Holding finansal raporu

İşbir Holding finansal raporu

İşbir Holding A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda 01/04/2014 - 31/12/2014 dönemine ilişkin finansal rapor bildirimi yayınlandı.

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Cengiz Holding'e yapılan arazi satışı iddialarıyla ilgili '' Acemi olduğum bir dönemdi'' diyerek açıklama yaptı. 

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Garanti BBVA son noktayı koydu! Promosyonda böylesi görülmedi.. Emekliler zil takıp oynayacak

Garanti Bankası, bireysel ve kurumsal müşterilerine birçok finansal hizmet sunmaktadır. Garanti Bankası, müşteri memnuniyetine ve kaliteli hizmet sunumuna önem veren bir banka olarak emekli vatandaşlara sunulan promosyon tutarlarını güncelledi.

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Akfen Holding Bodrum Loft’da sanatseverleri bir araya getiriyor!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ev sahipliğinde düzenlenecek ‘Bodrum Loft’da Sanat’ sanatseverleri bir araya getirecek.

Şeker Finansal Kiralama'nın davasıyla ilgili yeni gelişme!

Şeker Finansal Kiralama, Egeli & Co Yatırım Holding A.Ş.  aleyhine açılan davada Asliye Ticaret Mahkemesine verilecek bir dilekçe ile İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi nezdinde istinaf yolu açık olmak üzere dosya üzerinde yapılan inceleme sonunda oy birliğiyle karar verdi.

İşbir Holding O’DA markası ile 50 mağazaya ulaşacak!

Ar-Ge ve inovasyona dayalı üretim sistemiyle çalışmalarına devam eden İşbir Holding O’DA markası ile 50 mağaza ile 50 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor.

İmar barışıyla yeni bir finansal enstrüman ortaya çıkacak!

İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, “İmar Barışından sonra Yapı Kayıt Belgeli binalar adı altında yeni bir finansal enstrüman ortaya çıkacak” yorumunu yaptı. 

Rönesans Holding 2017 finansal tablo!

Rönesans Holding'in 1 Ocak 2017-31 Aralık 2017 mali yılına ilişkin sorumluluk beyanı ve finansal tablosu yayınlandı.

Pana Proje ve Gayrimenkul'ün ticari faaliyeti bulunmuyor!

Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme A.Ş. bir holding şirketi olarak faaliyet gösteriyor ve diğer şirketlere iştirak dışında kendi adına yürüttüğü bir ticari faaliyeti bulunmuyor.

Körfez'de yeni bir finansal mimari oluşacak!

Ambargo koyulan Katar'daki krizin çözülmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat verdi. Erdoğan, Körfez’de yeni bir finansal mimarinin oluşacağı belirtti.

Akfen Holding 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

Kibar Holding 750 milyon dolarlık bir alüminyum tesisi kuracak!

Kibar Holding, yeni teşvik paketinin ardından 750 milyon dolarlık bir alüminyum tesisi kurmak üzere çakşmaları hızlandırdı.

İşbir Holding finansal raporu Haberi

İşbir Holding finansal raporu

İşbir Holding A.Ş tarafından 01/04/2014-31/12/2014  dönemine ilişkin finansal rapor bildirimi;


Dosya için