03 / 05 / 2024

İşbir kampanyası

İşbir kampanyası

İşbir Yatak yatak gruplarında yüzde 10 indirim uygularken yatak, baza, başlık ve medikal destek yastıkları ürün gruplarından tek seferde 6 bin TL ve üzeri alışverişte kampanya uyguluyor.

Ziraat Bankası'ndan son 6 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına 750 TL yatıracak!

Başlattığı kampanyalarla yüzleri güldüren Ziraat Bankası'nın bir kampanyasında daha son 6 güne girildi. Ziraat Bankası hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına 750 TL yatırıyor. İşte artık son günlere girilen o kampanya ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası'ndan son 2 gün uyarısı! 7 bin 500 TL bankkart lirayı sakın kaçırmayın!

Mart ayı kampanyalarıyla müşterilerinin yüzünü güldüren Ziraat Bankası'nin bir kampanyasında daha son 2 güne girildi. İşte Ziraat Bankası'nın tam 7 bin 500 bankkart lira veren kampanyası ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası'ndan son 27 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldüren Ziraat Bankası bir kampanyasını daha açıkladı. Ziraat Bankası müşterisi olup da bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak... İşte kampanya detayları...

Stoklar bitmeden yetişin! Metro Market online kampanyalı ürünlerini açıkladı! Bir alana bir bedava kampanyası...

Metro Market online kampanyalı ürünleri belli oldu. 25'li ve 402lı demlik çayda bir alana bir bedava kampanyası başladı.

Yapı Kredi müşterilerine müjde! Bayram öncesi 400 TL hesaplara yatacak!

Teknolojiden giyime, gıdadan beyaz eşyaya kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, yeni bir kampanyasını daha duyurdu. Yapı Kredi, kampanya çerçevesinde, kampanya şartlarına uyan herkese tam 400 TL yatırılacağını duyurdu.

Akbank son kez duyurdu! Adınıza tamı tamına 1.500 TL yatacak! Son gün 26 Haziran!

Gıdadan mobilyaya, teknolojiden tatil sektöründe kadar her alanda kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptıkları işlemlerde kazançlı çıkmasını sağlayan Akbank, Axess’lilere özel hazırlanan bir kampanyasını daha duyurdu. Akbank, kampanya kapsamında tam 1.500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Ziraat Bankası’ndan görülmemiş hediye! Tam bu kadar para hesaplara yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, yeni bir kampanyasıyla daha müşterilerinin karşısına çıktı. Özellikle gençlere yönelik düzenlenen bu kampanya kapsamında müşterilerin hesabına 150 TL yatırılacağı duyuruldu.

İş Bankası hesabı olanlar hesabını kontrol etsin! Bu para hesaplara yatacak!

Her geçen gün düzenlediği kampanyalarla beraber müşterilerinin yaptığı işlemlerde kazançlı çıkmasını sağlayan İş Bankası, yeni bir kampanyasını daha duyurdu. İş Bankası, düzenlediği bu kampanyayla müşterilerine 75 TL MaxiPuan vereceğini paylaştı.

Gratis'te makyaj, cilt bakım ve saç bakım ürünleri tek fiyat 33 TL! Acele edin! Sadece 3 gün geçerli!

Güzellik ve bakım rutininizi daha da özel hale getirmek için Gratis'in harika bir kampanyası var!

Akbank'tan flaş açıklama. Akbank'ın açıklamasına bakın hemen

Akbank kampanyaları hakkında vatandaşlara bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Akbank'ın önemli bir kampanyasının daha detayları açıklandı.

Ziraat Bankası'ndan şok karar! Hemen bakın, kimse bunu beklemiyordu!

Ülkemizde en çok tercih edilen bankalar arasında yer edinen Ziraat Bankası'ndan şok açıklama geldi! Banka yepyeni bir kampanyasını duyurdu! İşte bütün ayrıntılar...

Garanti'de hesabı olanlara gece yarısı uyarısı! Acil bir uyarı yapıldı, sadece 1 gün kaldı

Garanti Bankası'nda hesabı olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Bankanın önemli bir kampanyasında son güne girildiği belirtilerek yararlanmak isteyen vatandaşların elini çabuk tutması gerektiği belirtildi.

Ev fiyatlarına Yeni Evim konut kampanyası sonrası bir ev fiyatı kadar zam yaptılar! Duyanlar ‘pes’ dedi

Yeni Evim konut kampanyasıyla birlikte fırsatçılar harekete geçti. Konut fiyatları bir gecede zamlanırken emlak sektöründen tepkiler yükseldi. Artış rakamları ise herkesi şoke etti!

İşbir kampanyası Haberi

İşbir kampanyası

İşbir Yatak, tek seferde 6 bin TL ve üzeri alışverişe 32 inç LG Led TV, 3 bin TL ve üzeri alışverişe 7inç LG tablet hediye...