03 / 05 / 2024

İşbir yatak kampanyası

İşbir yatak kampanyası

İşbir Yatak yatak gruplarında yüzde 10 indirim uygularken yatak, baza, başlık ve medikal destek yastıkları ürün gruplarından tek seferde 6 bin TL ve üzeri alışverişte kampanya uyguluyor.

Emekli çiftçilere son dakika 14 bin TL promosyon müjdesi! Mayıs 2024 yeni emekli kampanyası resmen açıklandı! 

Emeklilere vereceği promosyon rakamlarını peş peşe duyuran Türk Ekonomi Bankası (TEB), emekli maaşını TEB'e taşıyan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) sahibi çiftçi müşterilerine yönelik yeni bir emekli kampanyası başlattı. İşte TEB Mayıs 2024 Emekli Kampanyası detayları...

Hyundai'den aralık ayına özel fırsatlar! Hyundai birçok modelinde cazip fırsatlar sunuyor...

Hyundai, aralık ayı içerisinde 2023 model sıfır araç modellerine zam uygulamıştı. Fakat, geçtiğimiz ay büyük bir indirim kampanyası düzenleyen Güney Koreli üretici, aralık ayında 55 bin TL'ye varan zamlı fiyatlarla müşterilerinin karşısına çıktı. İşte haberin detayları...

Mağdur Ev Sahipleri Dayanışma Platformu'ndan anket ve imza kampanyası!

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki tartışmalar her geçen gün büyürken, Mağdur Ev Sahipleri Dayanışma Platformu'ndan seslerini duyurmak için neler yapılabileceği ile ilgili bir anket başlatıldı. Bir imza kampanyası başlatılması gerektiği de gündeme geldi. İşte MEvSaD'ın anketine verilen yanıtlar...

Bakan Ömer Bolat duyurdu: Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerde büyük indirim kampanyası

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerin büyük bir indirim kampanyası düzenlemesini umduklarını belirtti ve bu konuda öncülük edenlere teşekkür etti. İşte detaylar...

Arçelik’te indirim kampanyası başladı!  Buhar kazanlı ütü alana ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim!

Arçelik’ten küçük ev aleti alacaklara resmen ağızları açık bırakacak bir indirim kampanyası geldi. Arçelik, iki küçük ev aleti alımına yüzde 50 indirim uygulayacağını açıkladı.

Stoklar bitmeden yetişin! Metro Market online kampanyalı ürünlerini açıkladı! Bir alana bir bedava kampanyası...

Metro Market online kampanyalı ürünleri belli oldu. 25'li ve 402lı demlik çayda bir alana bir bedava kampanyası başladı.

Ford’dan yılın kampanyası! Eski aracını getirenlere Ford Custom’da yüzde 4 indirim!

Ford, eski aracını değiştirip yeni araç almak isteyenler için kaçırılmayacak bir indirim kampanyası düzenledi. Hal böyle olunca, aracını yenilemek isteyenler Ford Custom’un teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı.

Vakıfbank'ın bu kampanyası ağızları açık bıraktı! Emekliler ve özel sektör çalışanları bayram edecek

Vakıfbank, acil peşin paraya ihtiyaç duyan vatandaşlara has yeni bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya vesilesi ile müşteriler, düşük faiz oranları ve uzun vadeli ödeme alternatifleriyle. kredi kullanabilecekler. Kampanya hakkında detaylar haberimizde.

Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy S22 Ultra için müthiş bayram indirimi ve bir adet Samsung Galaxy Watch hediye!

Vatan Bilgisayar, Samsung Galaxy S22 Ultra'nın S Pen ile birlikte geldiği ve ek olarak sınırlı stoklarla birlikte Samsung Galaxy Watch hediyesiyle birlikte sunulan harika bir indirim kampanyası başlattı! Bu kampanya sayesinde, S22 Ultra'yı uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

İş Bankası'ndan gece yarısı bir bomba geldi. Acil bakın

Son dönemde kampanyalarıyla öne çıkan bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan önemli bir kredi kampanyası daha geldi. İşte banka tarafından hazırlanan kampanyanın detayları.

1 milyar TL ile başladı! TOBB’dan deprem bölgesi için ev kampanyası!

TOBB, deprem bölgesi için büyük bir konut kampanyası başlattı. 1 milyar TL nakit ile başlatılan kampanya kapsamında iş dünyasına desteğiyle kalıcı ve sağlam konutlar yapılacak.

Migros'tan çılgın kampanya! Böyle bir avantaj daha önce görülmedi

Geçtiğimiz yıldan beri Tuvalet kağıtlarında uygulanan zamlar marketlerin indirim uyguladıkları ürünler arasına girdi. Bir indirimde Migros'tan geldi. İki al bir öde kampanyasıyla iki adet tuvalet kağıdına tek fiyat uygulayarak vatandaşa büyük imkan sundu.

Palmolive duş jellerinde 1 alana 1 bedava kampanyası! İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi  

İste gelsin online alışveriş sitesinde Palmolive duş jellerinde 1 alana bir bedava kampanyası başladı. Peki İste gelsin sitesinde Palmolive duş jeli ne kadar? İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

İşbir yatak kampanyası Haberi

İşbir yatak kampanyası

İşbir Yatak, tek seferde 6 bin TL ve üzeri alışverişe 32 inç LG Led TV, 3 bin TL ve üzeri alışverişe 7inç LG tablet hediye...