04 / 05 / 2024

İscehisar Mermer İhtisas OSB Müdürü kim

İscehisar Mermer İhtisas OSB Müdürü kim

Organize Sanayi Bölgesine ait 2014/1 inci Dönem Parsel Durum Komisyon toplantısı İscehisar Mermer İhtisas OSB Toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda, OSB' lerde verilen Tapular, İnşaat ruhsatları, Yapı Kullanma İzinleri, İş Yeri Açma ve Çalışına Ruhsatlar

Adıyaman Mermer İhtisas OSB projesi mecliste!

Adıyaman Mermer İhtisas OSB projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta Mermer Ocağı projesinin ÇED toplantısı 7 Nisan'da!

Isparta İli, Eğirdir İlçesi'nde Mermer Ocağı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı7 Nisan günü saat 11:00'da gerçekleşecek...

Antalya Gündoğmuş'daki mermer ocağına ÇED gerekli değildir raporu verildi!

ANTALYA’nın Gündoğmuş İlçesi’nde bir firmanın mermer ocağı başvurusuna, ‘yaban hayatı mutlak koruma alanı’ olarak belirlenen bölge için başka bir alana ait ruhsatla ‘ÇED gerekli değildir’ raporu verildiği ortaya çıktı.

AYZ Mermer Madencilik Harfiyat İnşaat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AYZ Mermer Madencilik Harfiyat İnşaat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlkan Çiçek tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Kartal, Yukarı Mahalle Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu.

Adıyaman Mermer İhtisas OSB için yer arayışları başladı!

Geçtiğimiz günlerde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın ilimizi ziyaretinde müjdesini verdiği Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kurulması için yer arayışları başladı.

Adıyaman’a Mermer İhtisas OSB kurulacak!

Fikri Işık, “Mermer yatakları bakımından potansiyeli zengin Adıyaman’da mermer İhtisas OSB kuracağız” dedi. Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Fikri Işık, Adıyaman ziyareti esnasında sanayicinin yüzünü güldürecek müjdeli haberi verdi.

Ekizce Yaylası'ndaki mermer ocağı çalışmaları ormanı etkiledi!

EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayıkın doğal yaşam alanı, sedir ormanlarıyla kaplı Ekizce Yaylası'nda 1 yıldır çalışmalarını sürdüren mermer ocağı, Sarıçınar Dağı'nı kaplayan sedir ormanını yok etti.

Türkiye'de mermer sektörü ne durumda?

Mermer-Granit Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Türkoğlu mermer sektörünü Memleket'e anlattı. Türkoğlu "Türkiye'nin sektörde dünya çapında söz sahibi olmasına rağmen işleyemediğimiz için katma değer sağlayamıyoruz" dedi.

Isparta Mermer Ocağı projesinin ÇED toplantısı 25 Şubat'ta!

Isparta İli Aksu İlçesi'nde yer alan Mermer Ocağı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 25 Şubat 2016 günü saat 13:30'da gerçekleşecek.

Burdur Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 18 Şubat'ta!

Burdur İli Yeşilova ilçesi'nde yer alan Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 18 Şubat 2016 günü saat 14:30'da gerçekleşecek.

Mermer sektörü inşaata katkı sağlıyor!

Babasının yanında çırak olarak başladığı mesleğini, oğlu Yiğit'in adına açtığı mermer atölyesinde başarıyla devam ettiren Murat Aydın, hızlı adımlarla ilerliyor.

Mermer tozu ve külden suda batmayan 'beton' üretildi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden bilim insanları, mermer tozu ve yanmış kömür külünden, çevreci, hafif, ısıya ve suya dayanıklı beton blok üretti. İşte çalışmanın ayrıntıları...

Hasbeş Yapı İnşaat Mermer Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasbeş Yapı İnşaat Mermer Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yasin Şentürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Kartal, Yunus Mahallesi, Yunus Caddesi'nde kuruldu.

İscehisar Mermer İhtisas OSB Müdürü kim Haberi

İscehisar Mermer İhtisas OSB Müdürü kim

Toplantıya, Komisyon Başkanı Vali Yardımcısı Sabahattin Yücel, İscehisar Kaymakamı ve İscehisar Mermer İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altınkaynak, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Alem Yıldırım, Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Temsilcisi Ali Ceyhan, Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, ve İscehisar Mermer İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Mustafa Çibik ve İscehisar Mermer İhtisas OSB Müdürü Muhammed Bacaksız katıldı. Toplantıda, OSB' lerde yapılan tahsisler, Parsel Devirlerinin ve Katılımcılara verilen Tapular, İnşaat ruhsatları, Yapı Kullanma İzinleri, İş Yeri Açma ve Çalışına Ruhsatları ve Arsa satış fiyatları incelemeleri yapıldı. 




Afyon...