07 / 05 / 2024

işcep

işcep

İş Bankası dijital bankacılık uygulaması İşCep ile 'müşteri olmak İstiyorum' diyene özel yaptığı kampanyanın detaylarını kamuoyu ile paylaştı. Bin 500 lira 5 ay vadeli faizsiz nakit avans fırsatı kaçırılmaması gereken en önemli avantaj olarak dikkat çekti.

Yaz lastiği fiyatlarına her geçen gün zam geliyor! Marka marka cep yakan yaz lastiği fiyatları...

Araç sahipleri yaz lastikleri için hazırlık yaparken, fiyatlar da tavanı gördüğü kaydedildi. Geçen sene ortalama 1.547 Türk Lirası, 6 ay önce 2.070 Türk Lirası ve 1 hafta önce 2.613.45 TL'den alıcı bulan lastiklerde güncel fiyatlar ortalama 2.659 TL'ye kadar çıkmış oldu.

Otel fiyatları cep yakıyor! Yerli turist yurt dışını tercih ediyor...

Bayram tatilinde otel fiyatları cep yakınca yerli turistin yurt dışına yöneldiğini belirten TESK Başkanı Palandöken, bunun döviz kaybına neden olduğunu ifade etti. Palandöken, "Bakanlığımız tarafından iç turizmde yerli turiste teşvik mekanizmaları ile promosyonların tanınması lazım."

Deprem erken uyarı sistemi bina ve iş yerlerinden sonra cep telefonlarına geliyor!

Deprem erken uyarı sistemi Edis bina ve iş yerlerinden sonra şimdi de cep telefonları üzerinden de hizmete sunulacak.

Öğrenciler dikkat! Öğrencilere cep telefonu ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlandı! 1 Kasım'da başlıyor!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısı belli oldu. 'Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine Yönelik Karar' Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çalışamayan kadınlar için devletten aylık 1800 TL destek! Detaylar burada

Çalışamayan kadınlar için müjde! Artık ev işleri yaparak aylık gelir elde edebilirsiniz. Devlet tarafından sağlanan bu yeni destek ile her ay 1800 TL cep harçlığı kazanabilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra ödemelerinizi PTT aracılığıyla kolayca alabilirsiniz. İşte detaylar...

Realme C25-Y Cep Telefonu BİM'de indirimde! Bu fiyata sakın kaçırmayın! İşte Realme C25-Y Cep Telefonu fiyatı

BİM'den telefon almak isteyenlere güzel haber geldi! BİM, Realme C25-Y Cep Telefonu'nu uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, BİMde Realme C25-Y Cep Telefonu ne kadar? Realme C25-Y Cep Telefonu kaç TL? İşte 8 Eylül 2023 Realme C25-Y Cep Telefonu fiyat listesi ve özellikleri...

Vergisiz cep telefonu düzenlemesi! Hangi markalar alınabiliyor? İşte yanıtı

Üniversite öğrencilerine vergisiz cep telefonu ve bilgisayar başvuru şartları Kabine Toplantısı'nda konuşuldu. Peki gençler hangi cep telefonlarına hangi koşullarla vergisiz alabilecek? Apple ve Samsung kapsamın dışında mı kalıyor? İşte tüm detaylar...

İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! Hemen buraya bakın...

Market alışverişlerinizi daha da keyifli hale getirmek için Maximum Mobil ve İşCep, 3-31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan kampanyasıyla Maximum Kart sahiplerine muhteşem bir fırsat sunuyor! Katılın ve 500 TL ve üzeri her peşin alışverişinizde 40 TL MaxiPuan kazanın...

Reeder S19 Pro Max cep telefonu Kurban Bayramı'nın ikinci gününde A101'de satışa çıkıyor; İşte satış fiyatı

Reeder S19 Pro Max cep telefonu 29 Haziran Perşembe günü A101'de satışa sunuluyor. Kurban Bayramı'nın ikinci gününde marketlerde olacak olan cep telefonu uygun fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. İşte detaylar...

İş Bankası’ndan İşCep’i kullanlara tam 500 TL indirim!

En çok kampanya düzenleyen bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, yine bir kampanya haberini daha duyurdu. İş Bankası, İşCep müşterisi olan müşterilerin kafe ve restoran harcamalarında 500 TL indirim yapacağını paylaştı.

İş Bankası'ndan çok kazandıran kampanya! 30 Haziran'a kadar vaktiniz var!

İşCep, İş Bankası müşterilerine özel bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya kapsamında İş Bankası müşterileri, İşCep üzerinden yatırım hesabı açarak hisse senedi işlemlerinde avantajlı bir komisyon oranıyla işlem yapma fırsatına sahip olacaklar.

Bodrum'da konaklama fiyatları cep yakarken bir lahmacunun fiyatı resmen uçtu! Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerin konaklama fiyatları cep yakarken lahmacun fiyatı resmen uçtu. Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi. 

İş Bankası müşterisi olanlara duyuru! Banka bunu tam 1 yıl ücretsiz veriyor!

İş Bankası, müşterilerine tam 1 yıl ücretsiz hak veriyor. Bankanın sunduğu İşCep uygulaması ile müşteriler ücretsiz EFT/havale işlemleri yapabilecek. Bunun için sadece mobil uygulama üzerinden ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ seçeneğini kullanmak yeterli.

işcep Haberi

işcep

Türkiye İş Bankası, mobil telefon uygulaması İşCep menüsünde bulunan ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ kampanyasını müşterilerine duyurdu.

Bankanın uygulamasına girerek ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ seçeneğini seçen kullanıcılar banka tarafından 1 yıl ücretsiz havale ve EFT, faizsiz taksitli nakit avans, Pazarama’da indirim kuponu ve 200 lira MaxiPuan fırsatlarından yararlanacak.

Ayrıca İşCep’ten görüntülü görüşme ile şubeye gitmeden ve ıslak imzaya gerek kalmadan kısa sürede banka müşterisi olanlar, 1 yıl boyunca havale ve EFT ücret istisnasından faydalanacak, nakit ihtiyaçları için bin 500 TL’ye kadar 5 ay vadeli faizsiz taksitli nakit avans kullanma hakkı ve Pazarama Online Alışveriş Platformu’ndan indirim kuponu kazanacak.

 

200 TL MAXİPUAN CEPTE!

İş Bankası 31 Aralık 2022 tarihine kadar İşCep üzerinden Maximum kart başvurusu yapanlara, kartlarıyla tek seferde gerçekleştirecekleri ilk 200 lira ve üzeri alışverişlerinde 200 lira MaxiPuan...