30 / 04 / 2024

İSG Avrasya ne zaman

İSG Avrasya ne zaman

İFO Fuarcılık tarafından 28-30 Nisan 2016 tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan “İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı İSG Avrasya”da, iş kazalarının önünü alacak yeni teknoloji, ekipman ve uygulamalar bir arada sergilenecek.

Avrasya GYO, 2023'ün ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Avrasya GYO tarafından yayınlanan konsolide faaliyet raporuna göre, şirketin toplam kaynakları ve 1 Ocak 2023 - 30 Haziran 2023 döneminde elde ettiği hasılat miktarı belli oldu.

Avrasya GYO Arnavutköy parsellerinin değeri belli oldu! 

Avrasya GYO Arnavutköy parsellerinin değerini resmen açıkladı. Peki Avrasya GYO Arnavutköy parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...

Başakşehir Avrasya Konutları 3 yüzde 30 indirimle satışta! Başakşehir'e 300 konutluk yeni proje!

Fuzul Yapı imzası taşıyan Başakşehir Avrasya Konutları 3'te yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. İşte Çam ve Sakura Hastanesi'ne 1 kilometre mesafede yükselen proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları, İstanbul Başakşehir'de Fuzul Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Avrasya Konutları satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Avrasya GYO'nun ilk 6 aylık hasılat değeri açıklandı mı?

Avrasya GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Avrasya GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Avrasya GYO 2021'de ne kadarlık satış yaptı?

Avrasya GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre, şirket 31 Aralık 2021 tarihinde sona eren cari dönemde 21 milyon 72 bin 133 TL brüt satış gerçekleştirdi. 

Başakşehir Avrasya Konutları'nın değeri belli oldu!

Başakşehir Avrasya Konutları'nın 2021 yılsonu değerleme raporu yayınladı. Peki Başakşehir Avrasya Konutları'nın değeri ne kadar?

Avrasya GYO ilk 9 ayda ne kadar hasılat elde etti?

Avrasya GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirketin 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 dönemindeki hasılatı 7 milyon 294 bin 970 TL oldu. 

Sg Güneş İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Sg Güneş İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Şile’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Süreyya Güneş tarafından kuruldu.

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

İSG Avrasya ne zaman Haberi

İSG Avrasya ne zaman

İFO Fuarcılık tarafından 28-30 Nisan 2016 tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan “İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı İSG Avrasya”da, iş kazalarının önünü alacak yeni teknoloji, ekipman ve uygulamalar bir arada sergilenecek. Fuar kapsamında gerçekleştirilecek konferanslarda ise iş sağlığı ve güvenliğine dair farklı sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırılacak. Ayrıca Tüyap Beylikdüzü’ndeki organizasyon süresince “Serbest Kürsü”de, konusunda öncü isimlerin söz alacağı 10’ar dakikalık mini oturumlar yapılacak. 


Bu yıl ikinci kez kapılarını açacak olan İSG Avrasya 2016’nın konferans başlıkları belli oldu. “Fuarımızı ziyaret edecek sektör profesyonelleri, kendi faaliyet alanlarına ilişkin kaza önleme, iş güvenli ve risk yönetimi alanlarındaki yenilikleri bir arada görebilecek. Gerçekleştirdiğimiz tüm fuarlarda olduğu gibi İSG Avrasya’yı da sadece bir ticari organizasyon olmaktan öte, aynı zamanda uluslararası bilgi paylaşım platformu olarak kurguladık”...