29 / 07 / 2024

İshak Alaton cenazesi

İshak Alaton cenazesi

Kalp yetmezliği teşhisiyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Alarko Holding’in kurucusu ve onursal başkanı İshak Alaton (89), dün toprağa verildi.

Leyla Alaton kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton kimdir? Leyla Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Leyla Alaton'un eğitim hayatı nasıldı? Leyla Alaton'un hayatına dair merak edilenler.

Vedat Aksel Alaton kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Alarko holding A.Ş Yönetim kurulu başkan vekili Vedat Aksel Alaton kimdir? Vedat Aksel Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vedat Aksel Alaton'un eğitim  hayatı nasıldı?  İşte Vedat Aksel Alaton'un hayatına dair merak edilenler.

Kemal Akar'ın cenazesi bugün defnediliyor!

Türkiye'de sosyal konutun öncü isimlerinden CHP eski Büyükşehir Grup Başkanı Kemal Akar'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Levent Camii'nden kaldırılıp, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendisin cenazesi defnedildi!

Gaziantep Şahinbey'deki cami inşaatında çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın cenazesi toprağa verildi.

Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton’a haciz şoku!

Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından olan Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton’a, hissedarı oldukları Alvimedica’nın bir bankaya olan kredi borcu nedeniyle haciz kararı geldi...

Nazire Dedeman Çağatay'ın cenazesi yarın toprağa verilecek!

Oğlu Umut’u şaibeli bir olay sonucu kaybettikten sonra ‘Umut Vakfı’nı kuran ve 25 yıldır bireysel silahlanmaya karşı mücadele eden Nazire Dedeman Çağatay, önceki gün vefat etti. Dedeman’ın cenazesi yarın Ankara’da toprağa verilecek...

Umur Güven'in cenazesi bugün defnediliyor!

Garanti Mortgage'de uzun yıllar genel müdür yardımcılığı yapan Umur Güven geçirdiği kalp krizi nedeniyle Viyana'da yaşamını yitirdi. Umur Güven'in cenazesi bugün defnedilecek. 

Mina Başaran'ın cenazesi Türkiye'ye getirildi!

Başaran Holding'e ait özel uçakta hayatını kaybeden 10 kişinin cenazesi bugün İstanbul'a geldi...

Shak Baz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Shak Baz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Güngören’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Aljıbaz ve Asem Shakakı ortaklığında kuruldu.

Yedi Mavi, Shak Shuka teknesinin sponsoru oldu!

Yedi Mavi projesi 2017 yılı boyunca Shak Shuka teknesinin sponsoru oldu. CFM-BAYK 2017 Kış Trofesi 1. Ayak Yarışları’nda Yedi Mavi- Shak Shuka Yelken Takımı haftayı 3. olarak tamamladı.

İshak Alaton'un projesine şimdi de acele kamulaştırma şoku!

Geçtiğimiz Eylül ayında vefat eden iş insanı İshak Alaton, “En büyük hayalim” dediği bir okul projesini Çatalca için gündeme getirdi. Okul binasının üzerinde bulunduğu araziye ilişkin otoyol projesi için acele kamulaştırma kararı alındı.

İshak Alaton'un taziyeleri kabul edildi!

Alaton ailesi, Alarko Holding Kurucu ortağı ve Onursal Başkanı İshak Alaton'un vefatının ardından taziyeleri kabul etti.

İshak Alaton son yolculuğuna uğurlandı!

Kalp yetmezliği teşhisiyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Alarko Holding’in kurucusu ve onursal başkanı İshak Alaton (89), dün toprağa verildi.

İshak Alaton cenazesi Haberi

İshak Alaton cenazesi

Alarko Holding'in kurucusu ve Onursal Alaton için dün Neve Şalom Sinagogu’nda tören düzenlendi. Yüksek güvenlik önlemlerinin alındığı törenin yapıldığı sinagogun bulunduğu sokak trafiğe kapatıldı. Törene katılanları Alaton’un eşi Margarete Olga Alaton, kızı Leyla Alaton ve oğlu Vedat Alaton karşıladı. Törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Alarko Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih, Alarko Holding Genel Koordinatörü Ayhan Yavrucu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, işadamları Avi Alkaş, Zeynel Abidin Erdem ve Mehmet Cengiz, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Musevi cemaatinin önde gelen isimleri katıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen tören sonrası Leyla Alaton’un bir konuşma yaptığı öğrenildi. Tören boyunca Alaton’un cenazesi sinagog önündeki özel soğutmalı araçta bekletildi. Törenin ardından Alaton’un cenazesi, Kilyos’taki...