10 / 05 / 2024

İshak Sevimli

İshak Sevimli

Sevimliler Mekanik İnşaat Taahhüt Madencilik Temizlik Taşımacılık Turizm San.ve Tic.Limited Şirketi, İshak Sevimli ve Abdulmuttalip Sevimli ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Uzun tarafından kuruldu.

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Demirtaş tarafından kuruldu.

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak İsaoğlu ve Yusuf İsaoğlu ortaklığında kuruldu.

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Şin, Ökkeş Sevimli, Seyyid Doğan ve Umut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Ondoor Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondoor Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Dillitaş, İshak Şenvardar ve Muhsin Şimşek ortaklığında kuruldu.

İstanbul Karaburun’a Kanal İstanbul ayarı geldi! 2.8 milyon metrekarelik alanın imar planları düzenlendi!

İstanbul'un Karadeniz kıyısındaki sevimli sahil kasabası Karaburun’a imar düzenlemesi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Migros evcil hayvan mamalarında yüzde 40 indirim! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

İndirimleriyle yakından takip edilen Migros Market, şimdi evlerin sevimli canlılarını sevindirecek bir indirim yaptı. Migros marketlerde evcil hayvan mamaları yüzde 40 indirime girdi. İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mondial şehrin yeni turisti 50 Turismo’yu satışa sundu! İşte 27 Eylül 2022 Mondial fiyat listesi

Mondial yakıt cimrisi ve  sevimli tasarımıyla kadın erkek her yaştan tüm kullanıcılara hitap eden Turismo 50i’yi satışa sundu. B sınıfı ehliyetle Motorlu Taşıtlar Vergisinden muaf Turimo 50i’nin keyfini sürün. İşte turismo 50i’nin fiyatı

Çlk Emlak Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çlk Emlak Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Çelik tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründeki zam krizi nasıl çözülür?

Dünya Gazetesi köşe yazarı, RMC Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sevimli bugünkü köşesinde inşaat sektöründeki maliyet artışını kaleme aldı. İşte Abdullah Sevimli'nin 'Çimento ihracatını önleyerek inşaat maliyeti düşürülebilir mi?' başlıklı yazısı...

Royal Homes Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Homes Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Shakıba Kalvandı ve Zahra Kalvandı tarafından kuruldu.

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile İshak Beşmart tarafından kuruldu.

İshak Sevimli Haberi

İshak Sevimli

Sevimliler Mekanik İnşaat Taahhüt Madencilik Temizlik Taşımacılık Turizm San.ve Tic.Limited Şirketi, İshak Sevimli ve Abdulmuttalip Sevimli ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Gaziosmanpaşa'da kuruldu. 


Sevimliler Mekanik İnşaat Taahhüt Madencilik Temizlik Taşımacılık Turizm San.ve Tic.Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.   A-İNŞAAT TAAHHÜT. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar...