16 / 05 / 2024

ishakçılar

ishakçılar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nüfusu 900 olan İshakçılar Köyü’nde kültür merkezi inşa edecek...

Kocaeli İshakçılar Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’nin birlikte hayata geçirdiği Kocaeli İshakçılar Kültür Merkezi'nde sona gelindi.

Kocaeli İshakçılar Köyü Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerdeki sosyal faaliyetlerin rahatça gerçekleştirilmesi için çok amaçlı kültür merkezler hayata geçiriyor. Bu kapsamda inşa edilen İshakçılar Köyü Kültür Merkezi tamamlanıyor

Kocaeli İshakçılar Spor Kompleksi inşaatı başladı!

İshakçılar halkından gelen talep üzerine burayı adeta bir spor üssü haline getirmeye kararlı olan Derince Belediyesi, ilk etapta spor kompleksi inşaatında çalışmalara başladı

Kocaeli İshakçılar Kültür Merkezi şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 900 nüfusun ikamet ettiği Derince İshakçılar Köyü’nde kültür merkezi inşa ediyor. Kaba inşaat çalışmaları tamamlanan kültür merkezi şekillenmeye başladı.

Kocaeli İshakçılar Kültür Merkezi'nde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Derince İshakçılar köyüne yapılan kültür merkezinin yapım çalışmaları devam ediyor. Üç bin metrekare alan üzerinde kurulacak yapı bin 250 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

Kocaeli Derince Çavuşlu-İshakçılar köy yolları yenilendi!

Kocaeli Derince ilçesine bağlı Çavuşlu ve İshakçılar köyleri arasındaki yol bölümünde altyapı uygulamalarının tamamlanmasının ardından yol yenilenme çalışmaları yapıldı.

İshakçılar’a kültür merkezi yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Derince Belediyesi’nin ortaklaşa hazırladığı proje kapsamında İshakçılar’a 300 kişilik kültür merkezi yapılıyor.

Derince Çavuşlu İshakçılar Mahallesi'nin üst yapısı yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Derince Çavuşlu İshakçılar Mahallesi üst yapı düzenlemesi ihalesi yapıldı.

İshakçılar altyapı projesinde sona gelindi!

İSU Genel Müdürlüğü, Derince ilçesine bağlı ve bölgenin tarım ve hayvancılık merkezi İshakçılar bölgesindeki içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yenileme ve atıksuların arıtma tesisine bağlama projesini sürdürüyor.

Derince İshakçılar altyapı projesinin yüzde 90'ı tamamlandı!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Derince ilçesine bağlı ve bölgenin tarım ve hayvancılık merkezi İshakçılar bölgesindeki içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yenileme ve atıksuların arıtma tesisine bağlama projesini sürdürüyor.

Kocaeli İshakçılar’a 15 kilometrelik altyapı yatırımı!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, İshakçılar bölgesindeki altyapı problemlerini gidermek ve modern altyapıya kavuşturmak için toplam 15 km uzunluğunda içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı yapacak çalışmalara başladı.

Koceli İshakçılar Köyü’ne kültür merkezi yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nüfusu 900 olan İshakçılar Köyü’nde kültür merkezi inşa edecek...

Tulip Turkuaz'da satışlar başladı!

İstanbul'un gözde yerleşim bölgesi Bahçeşehir Ispartakule'de yapılacak Tulip Turkuaz Projesi'nin birinci etabında satışlar başladı

ishakçılar Haberi

ishakçılar


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylerdeki sosyal faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için çok amaçlı mekanlar oluşturuyor. Düğün, nişan gibi cemiyetlerin yanı sıra bu mekanlar KO-MEK sınıflarında köylülere çeşitli kurslar da sağlayabiliyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 900 kişinin yaşadığı İshakçılar Köyü’ne kültür merkezi yapacak.




Kocaeli...