03 / 05 / 2024

ısı ölçer tasarruf

ısı ölçer tasarruf

Isıtma, soğutma, havalandır­ma ile iklimlendirme alanında ürettiği ürünlerle mucit bir şirket olarak dikkat çeken DanimarkalI Danfoss Isıtma Çözümleri'de ge­liştirdiği ürünlerle binalarda yüzde 70'e varan oranda tasarruf imkanı sağlıyor..

Depreme karşı önlem için her binaya ivmeölçer takılacak

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, olası depremlere karşı binaların dayanıklılığını ölçebilecek şekilde ivmeölçer tasarladıklarını belirtti.

TCDD iade işlemi ve bilet değişiklik sürelerini değiştirdi: İade işleminde kesinti yüzde 35'e kadar yükseldi!

Demir yolu yolcu taşımacılığı çerçevesindeki gişe ve diğer satış kanalı işlemlerinde iade, bilet değişiklik ve açığa alma sürelerinde düzenleme yapıldı. İşte detaylar...

Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Peki Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

Bosch “Tasarruf sever Bosch’u seçer” sloganıyla kış kampanyasını başlattı. İşte 27 Eylül 2022 Bosch fiyat listesi

Bosch Termoteknoloji, yüksek kaliteye ve üstün teknolojiye sahip Bosch yoğuşmalı kombileri ile hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı bugünlerde hem evlerinizi hem de yüreklerinizi ısıtıyor. ‘Tasarruf sever Bosch’u seçer’ kampanyasıyla kışa dönük kampanyaya imza atan Bosh yoğuşmalı kombi fiyat liste

Cyss Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cyss Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de Bilal Cantekin Dinçerler, Nuri Yücel Ölçer ve Süleyman Özel ortaklığında kuruldu.

'Evim şirketleri'nin 45 bin sözleşmesi devredilecek!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tasfiyesini sürdürdüğü tasarruf finansman şirketlerinin müşteri sözleşmelerinin fiili devir-teslim işlemleri başladı.

Ehliyeti olanlar için son dakika uyarısı! Eğer şimdi bunu yapmazsanız idari para cezası kesilecek!

Ehliyeti olan herkesi ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Eski tip sürücü belgesine sahip vatandaşlar eğer resmi olarak belirlenen tarihe kadar yenileme işlemini yapmazlarsa para cezası kesilecek. İşte konu ile ilgili detaylar...

Motorinde büyük kriz kapıda! Stok yapmaya başladılar, vanalar kısılırsa olacaklar korkunç

Türkiye'nin motorin ihtiyacının büyük bir bölümünü karşıladığı Rusya, yaptırımlar nedeniyle zorda. OilX Kıdemli Analisti Neil Crosby, Rusya'nın ilerleyen aylarda üretiminin daha da düşeceğini söylüyor.

Rolls-Royce CEO'suna göre rekor kıran satışlarda koronavirüs ölümlerinin payı büyük!

Rolls-Royce CEO'su Torsten Müller-Otvös, pandemi döneminde araç satışlarının şirket tarihindeki en yüksek seviyeye ulaştığını açıkladı.

Ev alım satımlarında yeni dönem başlıyor!

Ev alım satımında yeni dönem başlıyor. Gayrimenkul vergileri, diğer tasarruf araçlarındaki vergilendirilmeler dikkate alınarak yeniden değerlendirilecek.

Bireysel tasarruf ile binalarda enerji israfı önlenebilir!

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Başkanı Fatih Akgül, konutlarda tasarruf yaparak enerji israflarının yüzde 50'ye kadar düşebileceğini dile getirdi. 

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Yıldız ve Yakup Yıldız tarafından kuruldu.

Kripto para madenciliğindeki kısıtlamaları enerjide dışa bağımlılık tetikliyor!

Enerjide dışa bağımlılığın kripto para madenciliğindeki kısıtlamaları tetiklerken, tasarruf sahiplerinin de tasarruflarını kripto borsaları üzerinden yurt dışına çıkarmasına neden olduğu belirtildi.

ısı ölçer tasarruf Haberi

ısı ölçer tasarruf

Eneji giderleri artıkça, binalarda doğalgaza alternatif sistemler de yaygınlaşıyor. Isıtma, soğutma, havalandır­ma ile iklimlendirme alanında ürettiği ürünlerle mucit bir şirket olarak dikkat çeken DanimarkalI Danfoss Isıtma Çözümleri'de ge­liştirdiği ürünlerle binalarda yüzde 70'e varan oranda tasarruf imkanı sağlıyor. Şirket ayrıca Türkiye’de üretimi de gündemine aldı. Dün­yada 80 yıllık, Türkiye'de ise 50 yıl­lık bir geçmişi olan Danfoss'un bu­gün 5 kıtada 100'den fazla ülkede faaliyet gösterdiğini belirten Dan­foss Isıtma Çözümleri Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan, "Son 3 yılda satışlarımızda 6 kata varan bir artış oldu. Danfoss ürünlerine olan talep nedeniyle Türkiye’de üretim yapmayı gündemimize al­dık. Yakın bir zamanda Türkiye'de üretimle de yer alabiliriz. Türki­ye'de yapılacak tesiste ısıtma, so­ğutma sektöründe daha önce Av­rupa'da üretilip Türkiye'ye sunulan ürün ve çözümleri sistemlerini bu­rada yapmayı düşünüyoruz"...