21 / 05 / 2024

Isı tasarrufu da Enerji Verimliliğinin Geliştirilmesi Programına dahil edilmeli

Isı tasarrufu da Enerji Verimliliğinin Geliştirilmesi Programına dahil edilmeli

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER), Yapısal Reform Eylem Planı’nda yer alan Enerji Verimliliğinin Geliştirilmesi Programı’na destek veriyor ve ısı tasarrufunun da enerji verimliliği konusunun dışında düşünülemeyeceğini belirtiyor.

Ev alamayan tasarrufu bırakıyor, araba alıyor: Lüks tüketim katlanıyor!

Son zamanlarda artan konut fiyatları sebebiyle yatırımcıların da tercihleri peş peşe değişiyor. Ev alamayan tasarrufu bırakıp lüks tüketime yöneliyor. İşte ayrıntılar...

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Beko KM 90 Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL, en uygun nereden alınır? 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Evin hava kalitesini bozmadan çamaşırları hızlı ve hijyenik bir şekilde kurutan ısı pompalı Beko kurutma makinesi, pratik kullanımı sayesinde zaman tasarrufu da sağlıyor. Peki, ısı pompalı kurutma ne demek? Kurutma makinesi tazeleme programı nedir? İşte cevabı...

Fiat Fiorino'ya 20 bin TL'lik son dakika indirimi geldi! İşte Fiorino 11 Ekim 2022 fiyat listesi!    

Yeni  ticari araç almak isteyenlerin fiyatlarını merak ettiği Fiat Fiorino'ya tam 20 bin liralık son dakika indirimi geldi. Eko seçeneği ile yakıt tasarrufu da yapan Fiat Fiorino Combi fiyatları ne kadar? İşte Fiat Fiorino 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Doblo'yu bırakın hemen Fiat Fiorino'ya bakın! Eylül'e özel fırsat! İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yeni  ticari araç almak isteyenler Fiat Fiorino fiyatlarını merak ediyor. Eko seçeneği ile yakıt tasarrufu da yapan Fiat Fiorino Combi, Eylül'e özel fiyatlarla satışta! Peki Fiat Fiorino'nun Eylül ayı fiyatları ne kadar? 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Almanya'dan kış aylarında enerji tasarrufu için 7 önlem! Rusya doğal gazının garantisi yok

Almanya’da mevcut hükümet, kış dönemine girmeden hemen önce kamu binalarında ısıtma ve aydınlatmaları kısıtlayan bir dizi enerji tasarrufu önlemine onay verdi. Hükümet, uygulamaya girecek önlemler ile doğal gaz kullanımını % 2 azaltmayı hedefliyor. 

Doblo'yu bırakın hemen Fiat Fiorino'ya bakın! Ağustos'a özel fiyatlar kaçmaz! 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yeni  ticari araç almak isteyenler Fiat Fiorino fiyatlarını sorgulayıp araştırıyor. Eko seçeneği ile yakıt tasarrufu da sağlayan Fiat Fiorino Combi, fiyat etiketi en çok merak edilen ticari modellerden biri. Peki Fiat Fiorino'nun Ağustos ayı fiyatları ne kadar? İşte Fiorino 13 Ağustos 2022 fiyat lis

CarrefourSA’dan gıda tasarrufuna dikkati çeken uygulama: Gıdanı koru tadına şans ver

Yaşam için "Doğrusu" diyerek doğru ürünü, doğru hizmet anlayışı ile sunma iddiasındaki CarrefourSA, gıda tasarrufu için harekete geçti.

Emrullah Eruslu'dan Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklama!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün Kartal'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı.

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Serin tarafından kuruldu. 

Devlet, Marmaray’da döviz kurbanı mı oldu?

Bir soru önergesini yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan Marmaray’da sözleşme gereği ödemelerin Euro üzerinden yapıldığını söyleyerek, “Kur farkından dolayı işverenin, sözleşmenin hak edişinde tek taraflı olarak değişiklik yapmak gibi bir tasarrufu yok” dedi.

Manzara Adalar'da yıllık 22 bin TL enerji tasarrufu!

Kartal'da İş GYO imzası ile hayata geçirilen Manzara Adalar projesi yaklaşık 22 bin TL'ye kadar enerji tasarrufu sağlıyor.

Isı tasarrufu da Enerji Verimliliğinin Geliştirilmesi Programına dahil edilmeli Haberi

Isı tasarrufu da Enerji Verimliliğinin Geliştirilmesi Programına dahil edilmeli

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER), Yapısal Reform Eylem Planı’nda yer alan Enerji Verimliliğinin Geliştirilmesi Programı’na destek veriyor ve ısı tasarrufunun da enerji verimliliği konusunun dışında düşünülemeyeceğini belirtiyor.


Geçtiğimiz günlerde Başbakan Sn. Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 25 maddelik Yapısal Reform Eylem Planı’nın ekonomiye ilişkin ilk 9 maddesi arasında yer alan “Enerji Verimliliğinin Geliştirilmesi Programı”, Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) tarafından heyecanla karşılanmıştır. Sn. Davutoğlu’nun bu eylem planı çerçevesinde açıkladığı “Enerji Verimliliği” alanındaki yatırımların destekleneceği açıklaması, Türkiye’nin kanayan yaralarından biri olan enerji ve ısı tasarrufu alanında devlet nezdinde atılmış önemli bir adım olarak görülmektedir.


Tüm dünyada kısıtlı olan enerji kaynaklarının ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle ülkeler, yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmektedirler. Ancak hem klasik enerji kaynakları hem de yeni teknolojilerle geliştirilen enerji kaynakları...