18 / 05 / 2024

Işık armatürü seçerken nelere dikkat edilir

Işık armatürü seçerken nelere dikkat edilir

Farklı tarzda üretilen ışık armatürleri arasında seçim yapmak sizin için çok mu zor? Wone Lighting, Işık armatürü seçerken yapmamanız gereken 3 hatayı belirtti. Işık armatürü seçerken bu hataları yapmayın...

Sabancı Holding dünya iş liderlerine yatırım çağrısı yaptı!

Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Cevdet Alemdar, "Türkiye’nin küresel inovasyon endekslerinde ve patent başvuruları göstergelerinde üst sıralara tırmanması, ülkemizde girişimciliğin bir iş kültürü olduğunu ortaya koyuyor" dedi.

Rize Salarha Tüneli'nde ışık göründü!

Rize Güney Çevre Yolu ile Küçükçayır-Andon yolunu birleştirecek Salarha Tüneli için "Işık Göründü" töreni düzenlendi.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da hayata geçireceği kültür merkezindeki inşaat çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor.

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.

Yavuz Işık, yeniden Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanlığına seçildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, dünyada hazır beton alanındaki en büyük uluslararası kuruluş olan Avrupa Hazır Beton Birliğinin Başkanlığına yeniden seçildi.

Bursa Karacabey Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Karacabey’de hayata geçireceği kültür merkezi projesinin inşaatı başladı.

Emlak işletmesini seçerken dikkat! 

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Tüketiciler emlak işletmesi seçerken çok dikkatli olmalı" dedi.

Yunusemre kültür merkezinde inşaat sürüyor!

Yunusemre Belediyesi’nin Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hayata geçirdiği kültür ve taziye evinde inşaat çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. 

İzmit Yenişehir Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçireceği kültür merkezinin temelini attı.

Malatya Doğanyol'a dev kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanyol'da hayata geçirdiği kültür merkezinin yüzde 50'sini tamamladı.

Malatya Doğanyol Kültür Merkezi 2018'de açılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanyol ilçesinde hayata geçirdiği kültür merkezini 2018'de hizmete açacak.

Antalya Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı'da hayata geçirdiği kültür merkezini tamamlıyor.

Harran Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Harran'da hayata geçireceği Kültür ve Gençlik Merkezi ile Semt sahasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Işık armatürü seçerken nelere dikkat edilir Haberi

Işık armatürü seçerken nelere dikkat edilir

Farklı tarzda üretilen ışık armatürleri arasında seçim yapmak sizin için çok mu zor? Işık armatürü seçerken yapmamanız gereken 3 hata yazımızda sizlerle. İşte o hatalar...




1.Hata: Fonksiyonellik Bakımından Işık Armatürü Seçimi

Mekanınızın görüntüsünü şıklaştıracak ve ona farklı havalar katacak birçok aydınlatma armatürü değişik fiyatlarda satılmaktadır. Sadece ve sadece görüntüye odaklandığınız bir aydınlatma armatürü sizi uygun aydınlatmadan mahrum edebilir.  Seçeceğiniz doğru bir armatür ile doğru bir aydınlanma ve ışık kalitesine kavuşursunuz. Işık armatürü seçerken ivedilikte bunu göz önüne almalısınız.

2. Hata: Mevcut Tavan Yüksekliği Bakımından Işık Armatürü Seçimi

Tavan yüksekliği evinizde rahatça dolaşabilmeniz açısından çok önemlidir. Bu yüzden yürüme ev içindeki yürüme alanlarınızda sarkıt şeklindeki aydınlatmaları tercih edin. 

Eğer ki tavanınız standart bir yükseklikte ise ve lambayı herhangi bir yüksek bir objenin üzerine koymayı düşünmüyorsanız...