18 / 05 / 2024

Işık armatürü seçimi

Işık armatürü seçimi

Farklı tarzda üretilen ışık armatürleri arasında seçim yapmak sizin için çok mu zor? Wone Lighting, Işık armatürü seçerken yapmamanız gereken 3 hatayı belirtti. Işık armatürü seçerken bu hataları yapmayın...

Kültür Bakanlığı’ndan personel alımı!  517 kişilik personelin departmanları açıklandı!

Kültür Bakanlığı, Temizlik, Büro ve Güvenlik Personeli pozisyonları için 527 kişilik aday arasından 49 yedek personel seçimi yaptı. Lisans, ön lisans ya da lise düzeyinde eğitimini tamamlamış kişiler arasından sözleşmeli personel alımı yapılacağı kısa süre önce duyuruldu.

Sabancı Holding dünya iş liderlerine yatırım çağrısı yaptı!

Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Cevdet Alemdar, "Türkiye’nin küresel inovasyon endekslerinde ve patent başvuruları göstergelerinde üst sıralara tırmanması, ülkemizde girişimciliğin bir iş kültürü olduğunu ortaya koyuyor" dedi.

Yabancı yatırımcılar seçime kilitlendi! 500 milyon dolarlık yatırım seçimi bekliyor!

Yabancı yatırımcılar da seçim heyecanı yaşıyor. 500 milyon dolarlık yatırım askıya alındı. İşte detaylar!

Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi Koçak'ta! Görenler büyülenecek! Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi 

Hadise ''Koçaksa başka'' diyerek Koçak ile bir araya geldi. Koçak pırlanta koleksiyonunun en şık modellerini seçen Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi merak ediliyor. İşte Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi...

Kadın kolları başkanlık seçimi için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rize Salarha Tüneli'nde ışık göründü!

Rize Güney Çevre Yolu ile Küçükçayır-Andon yolunu birleştirecek Salarha Tüneli için "Işık Göründü" töreni düzenlendi.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da hayata geçireceği kültür merkezindeki inşaat çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor.

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.

Yavuz Işık, yeniden Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanlığına seçildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, dünyada hazır beton alanındaki en büyük uluslararası kuruluş olan Avrupa Hazır Beton Birliğinin Başkanlığına yeniden seçildi.

Bursa Karacabey Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Karacabey’de hayata geçireceği kültür merkezi projesinin inşaatı başladı.

Organize Sanayi Bölgeleri Yer Seçimi Yönetmeliği!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bugünkü Resmi Gazete'de Organize Sanayi Bölgeleri Yer Seçimi Yönetmeliği'ni yayımladı. Organize Sanayi Bölgeleri Yer Seçimi Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Yunusemre kültür merkezinde inşaat sürüyor!

Yunusemre Belediyesi’nin Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hayata geçirdiği kültür ve taziye evinde inşaat çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. 

İzmit Yenişehir Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçireceği kültür merkezinin temelini attı.

Işık armatürü seçimi Haberi

Işık armatürü seçimi

Farklı tarzda üretilen ışık armatürleri arasında seçim yapmak sizin için çok mu zor? Işık armatürü seçerken yapmamanız gereken 3 hata yazımızda sizlerle. İşte o hatalar...




1.Hata: Fonksiyonellik Bakımından Işık Armatürü Seçimi

Mekanınızın görüntüsünü şıklaştıracak ve ona farklı havalar katacak birçok aydınlatma armatürü değişik fiyatlarda satılmaktadır. Sadece ve sadece görüntüye odaklandığınız bir aydınlatma armatürü sizi uygun aydınlatmadan mahrum edebilir.  Seçeceğiniz doğru bir armatür ile doğru bir aydınlanma ve ışık kalitesine kavuşursunuz. Işık armatürü seçerken ivedilikte bunu göz önüne almalısınız.

2. Hata: Mevcut Tavan Yüksekliği Bakımından Işık Armatürü Seçimi

Tavan yüksekliği evinizde rahatça dolaşabilmeniz açısından çok önemlidir. Bu yüzden yürüme ev içindeki yürüme alanlarınızda sarkıt şeklindeki aydınlatmaları tercih edin. 

Eğer ki tavanınız standart bir yükseklikte ise ve lambayı herhangi bir yüksek bir objenin üzerine koymayı düşünmüyorsanız...