21 / 05 / 2024

Işıklar Enerji nerede

Işıklar Enerji nerede

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. ihraç belgesini yayınladı.

Işıklar Enerji SPK yazısını yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji SPK yazısını ve imzası duyuru metnini yayınladı.

Işıklar Enerji ek uzman kuruluş raporunu yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding ek uzman kuruluş raporunu yayınladı.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Osman Tokur iş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Panora GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Osman Tokur kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Tokur hakkında merak edilen her şey...

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villalar! Boğaziçi Simas Konakları nerede?

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villaların satış süreci devam ediyor. Peki Boğaziçi Simas Konakları nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Boğaziçi Simas Konakları detayları...

Onur Yücekal iş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Onur Yücekal imdir? Hangi üniversiteden, kaç yılında mezun oldu? Çalışma yaşamına ne zaman ve nerede başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Onur Yücekal ile ilgili merak edilenler...

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Aile içi tapu devri nerede yapılır?

Tapu devri, bir tapunun yasal haklarının tapu sahibinden alınarak başka birinden ister aile içi ister aile dışından herhangi birine devredilme işlemine denir. Peki Aile içi tapu devri nerede yapılır? İşte bu ve bu konuya dair detaylar!

Aile içi tapu devri nerede yapılır?

Tapu devri aile içinde olduğu gibi aile dışından kişilerle de yapılabilir. Bu durumda Peki Aile içi tapu devri nerede yapılır? İşte detaylar!

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Zorunlu enerji verimliliği etüt raporunda son 2 ay!

Endüstriyel işletmeler, okul, hastane, alışveriş merkezleri ve otel gibi ticari hizmet binaları ve kamu binaları için enerji verimliliği etüt raporlarının tamamlanarak teslim edilmesi için 2 aylık bir süre kaldı.

Kanal İstanbul için enerji çalışmaları başladı!

BEDAŞ, Kanal İstanbul'un güzergahının belli olmasıyla birlikte proje için kurulacak şantiye ve kanal hattında enerji çalışmalarına başladı..

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Işıklar Enerji nerede Haberi

Işıklar Enerji nerede

Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bu açıklama ISYHO [IEYHO] 29.09.2014 09:10:06 tarihinde gönderilmiş olup MKK  KAP Müdürlüğü'nün talimatı üzerine ilgili şablondan tekrar gönderilmiştir.


Şirketimizin Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş.'i ile tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir olması" suretiyle, birleşmesi ("Birleşme") kapsamında,Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş nin 112.031.689,02 Türk Lirası olan çıkarılmış sermayemizin 286.121.264,21 Türk Lirası'na artırılmasında, arttırılan 174.089.575,21 Türk Lirası sermayeyi temsilen ihraç edilecek beheri 1 Türk Lirası itibari değerli toplam 174.089.575,21 adet paya ilişkin "İhraç Belgesi"; Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 26.09.2014 tarihinde onaylanmış olup, ekte yer almaktadır.


Birleşme nedeniyle yapılacak sermaye artırımında, onaylanan "değiştirme oranı"na göre, Işıklar Yatırım Holding A.Ş.'nin, ayrılma hakkı kullanımı kapsamında kullanılan paylar dışında kalan pay sahiplerine, sahip oldukları her 1 Türk Lirası...