05 / 05 / 2024

ışıl Reçber evi

ışıl Reçber evi

Eski kaleci Rüştü Reçber ve Işıl Reçber, 1 ay önce Beykoz Konakları’ndaki yeni evlerine taşındı. 650 metrekarelik evi Işıl Reçber'in dizayn ettiği öğrenildi.

Ev sahipleri, evi göstermeyen kiracı hakkında nasıl bir işlem yapmalı? Kiracılara ceza verilir mi?

Ev sahipleri evlerini satmak istedikleri zaman mevcut kiracıların evi göstermeme sorunu aralarında sıkıntılı bir süreç yaşanmasına sebep olabiliyor. Buna göre, ev sahipleri bu sorunun çözümünü ve kiracılara böyle bir süreçte ceza verilip verilemeyeceğini merak etmekteler.

Tek evi olanlara müjde! Tek evi olan tapu sahipleri 2.953 Türk Lirası para iadesi alacak

81 il geneli kapsamında son dakika duyurusu yapıldı. Buna göre, teki evi olanlara müjde bu listede adı soyadı yazan vatandaşlar geriye dönük 5 senelik para iadesi alabilecekler. İşte haberin ayrıntıları...

A101’de 5 litre ayçiçek yağı 149 TL’ye, 6 kişilik masa takımı 4 bin 450 TL’ye, 6’lı reçel kavanozu 34,90 TL’ye düştü!

A101’den adeta rafları boşaltacak indirimler geldi. Bu kapsamda, 5 litre ayçiçek yağı 149 TL’ye, 6 kişilik masa takımı 4 bin 450 TL’ye, 6’lı reçel kavanozu 34,90 TL’ye düşecek. İşte 29 Eylül Cuma A101 fiyat listesi...

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Durmuş, Bünyamin Çelikkol, Emin Reçber ve Faruk Koçak ortaklığıyla kuruldu.

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

Kiracı evi göstermiyorsa ne yapılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ev sahipleri isterse kiradaki evini satabiliyor. Bu süreçte kiracıların alıcılara evi göstermesi gerekiyor. Peki, kiracı evi göstermiyorsa ne yapılır?

0.49 faizli konut kredisi için düğmeye basıldı! Ev alacaklara müjde!

Devlet tarafından TOKİ Başkanlığı ve Ziraat Bankası aracılığıyla hiç evi olmayanları destekleyecek 0.49 faizli ev kredisi vatandaşlara sunulmuştu. Geçen sene uygulanan 0.49 faizli kredi bu sene uygulanacak mı? İşte ayrıntılar...

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Reçber ve İbrahim Turgut tarafından kuruldu.

Çığlık filminin evi üç geceliği 5 dolara kiraya veriliyor!

Çığlık filminin hayranları için, filmin çekildiği konut kiraya veriliyor. Ev günlük kiralama sitesi Airbnb’de üç geceliği 5 dolar bedelle kiralanabiliyor.

Svs Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svs Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Reçber tarafından kuruldu.

Michael Schumacher'in İsviçre Cenevre Gölü'ndeki evi satışa sunuldu!

Formula 1'in 7 kez şampiyonluk kazanan rekortmen pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, İsviçre Cenevre Gölü'ne nazır, 'Aşk yuvamız' dedikleri evi 5.8 milyon Euro'ya satıyor...

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi inşaatı hızlandı!

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi projesinde yapım çalışmaları tamamlanıyor. 3 katlı olarak inşa edilen bakım evi 50 kişiye aynı anda hizmet verebilecek.

Caner Bingöl kimdir?

Caner Bingöl, Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Peki Caner Bingöl kimdir? Caner Bingöl daha önce hangi görevleri yürüttü?

ışıl Reçber evi Haberi

ışıl Reçber evi

Fenerbahçe’nin eski kalecisi Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber, evinin kapılarını açtı. Beykoz Konakları’ndaki 650 metrekarelik yeni evde Rüştü Reçber, eşi Işıl Reçber, çocukları Tuana ve Burak yaşıyor. 

650 metrekarelik dört katlı villayı Işıl Reçber kendi dekore etti. Reçber "Gözüme ve vizyonuma güveniyorum. Tüm aileyi hoşnut eden, rahat, şık ve konforlu bir dekorasyona imza attım" dedi. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Reçber,  gözü yormayan bir ev ortaya çıkardığını söylüyor.
 

İşte Rüştü Reçber ve Işıl Reçber'in muhteşem evi!