02 / 05 / 2024

Işıl Yıldırım

Işıl Yıldırım

Seramiksan, sanayi ve üniversite işbirliği kapsamında düzenlediği teknik-gezi organizasyonunda, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 2021'i kentsel dönüşüm ve imarda atılım yılı ilan etti!

Geçen yılı ‘Fen İşleri Yılı’ ilan ettiklerini anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2020’yi hedeflerine ulaşarak kapattıklarını belirtti. 2021’i “Atılım Yılı” olarak belirlediklerini kaydeden Yılmaz, ilçeye vizyon katacak önemli projelerin bu yıl hayata geçirileceğini söyledi.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satmaktan vazgeçti!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım 2014'te Balıkesir'de 4 bin 500 büyük başlık hayvan çiftliği kurmuştu. Modern devasa çiftlik için o dönem için 60 milyon dolar yatırım yapıldığı açıklanmıştı.

Başbakan Yıldırım: Kanal İstanbul'a bu yıl içinde başlıyoruz!

Başbakan Yıldırım, "Nihayet İstanbul'un çılgın projesi, Kanal İstanbul'a da bu yıl içinde başlıyoruz." dedi.

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satışa çıkardı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım Balıkesir'de yer alan çiftliğini satışa çıkarmış...

Bursa Yıldırım'a yeni hizmet binası ve aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni hizmet binası ve aile sağlığı merkezini tamamladı.

Bursa Yıldırım'a iki yeni aile sağlığı merkezi!

Kentte hayata geçirdiği yatırımlara hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi Millet ve Yediselviler mahallerine aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Işıl Yıldırım Haberi

Işıl Yıldırım

Bölgesinde yarattığı artı değerler ve sanayi-üniversite işbirliğine verdiği önemle dikkat çeken Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, İzmir Üniversitesi öğrencilerini üretim tesislerinde ağırladı. Mimarlık Fakültesi’nin İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden geziye katılan 22 öğrenciye, Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Işıl Yıldırım'da eşlik etti.


İlk olarak showroom’u gezen öğrenciler, kendilerine eşlik eden kalite kontrol mühendisleriyle birlikte, Seramiksan’ın ileri teknoloji ve estetik tasarımı bir araya getiren karo ve vitrifiye ürünlerini yakından inceleme fırsatı buldular.


Daha sonra Seramiksan’ın karo fabrikalarını gezerek üretim süreçleri hakkında detaylı bilgi sahibi olan öğrenciler, üretim mühendislerinin sektör tecrübelerinden de faydalandılar.


Geziye katılan öğrenciler, son olarak, konferans salonunda Seramiksan’ın hızlı, kaliteli ve doğru tasarımlar yapmak üzere geliştirdiği ve bir tasarım platformu olma özelliği de taşıyan çizim programı Seracad’in sunumu...