05 / 05 / 2024

Isısan marka

Isısan marka

Firma, son dönemde artan anahtar teslimi projeler nedeniyle 'Isısan Engineering' adıyla yeni bir marka yaratma hedefinde.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Marka Isı Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marka Isı Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özbey tarafından kuruldu. 

Ber-San İnşaat Ticaret ve Isı Sanayi Limited Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Ber-San İnşaat Ticaret ve Isı Sanayi Limited Şirketi Karaköy Şubesi, Hakan Berberler Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Beyoğlu, Kemankeş Mahallesi, Necatibey Caddesi'nde açıldı.

Isısan yeni bir marka yaratmayı hedefliyor!

Firma, son dönemde artan anahtar teslimi projeler nedeniyle 'Isısan Engineering' adıyla yeni bir marka yaratma hedefinde.

Kuzeydoğu İnşaat ve Doğalgaz Isı Sistemleri Gıda Pazarlama San. Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kuzeydoğu İnşaat ve Doğalgaz Isı Sistemleri Gıda Pazarlama San. Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi 4 Ağustos 2014 tarihinde açıldı. 10 bin TL sermaye ile açılan şubenin yetkili ismi Mustafa Murat Kafalı...

İstanbul dünyanın marka değeri en yüksek 11. şehri!

Saffron Marka Danışmanlığı’nın yürüttüğü çalışma kapsamında dünyanın önde gelen kentleri; sahip oldukları doğal güzellikler, iklim, alt yapı, ulaşım, ekonomik refah, sosyal medya popülaritesi gibi birçok kategoride kıyaslandı.

İstanbul marka değeri en yüksek olan 25 şehrin arasında yer aldı!

İngiliz Guardian gazetesi dünyanın marka değeri en yüksek olan 25 şehrini açıkladı. Dünyanın marka değeri en yüksek şehrinin ABD’nin Los Angeles kenti olduğu görülürken İstanbul listede 11’inci sırada kendine yer buldu.

Nuri Şapkacı: AVM marka karması, ziyaretçi hedef kitlesiyle doğru orantılıdır!

Nuri Şapkacı: "Bir AVM projesinin gerçekleştirilmesi aşamasında geçen süre yaklaşık 3-4 yıldır. Her bir proje için, kiralama anlamında yaklaşık 40-50 değişik varyant çalışılmaktadır. AVM marka karması, ziyaretçi hedef kitlesiyle doğru orantılıdır" dedi

Marka Evleri lüksü Demetevler'e taşıdı!

İNŞAAT sektörünün köklü firmalarından Marka Evleri A.Ş. Demetevler' de, Ankara' nın en lüks projelerinde dahi bulunmayan ayrıntılar ile donatılan Marka Evleri projesini hayata geçiriyor.

100'den fazla marka CATHIC'te buluşuyor!

100'den fazla marka CATHIC'te buluşuyor İstanbul'da 9-10 Haziran'da 4'üncüsü düzenlenecek olan ve Türkiye temsilciliğini Alkaş'ın yaptığı CATHIC'te bu yıl 300 aşkın katılımcı ve 100'ü aşkın global marka ağırlanacak...

Tarkan Kulak: Adana'yı marka şehir yapmalıyız!

Adana Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB'a bağlı Adana II Oda ve Borsalar Müşterek Toplantısında, Adana'nın tekrar marka şehir haline gelmesi için yerel yönetimlerle İşbirliği içerisinde ortak çalışmalar yapılması gerektiği vurgulandı.

San Leon Energy, Alpay Enerji'yi satın almaktan vazgeçti!

Londra merkezli San Leon Energy, Türk makamlarının onay vermekte gecikmesi ve TL'nin değer kaybı nedeniyle petrol ve doğalgaz arama şirketi Alpay Enerji'nin yüzde 75'ini almaktan vazgeçti.

Marka Evler konforu Demetevler'e taşıdı!

Marka Evleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı M. Yılmaz Kılıç, "Demetevler'de pahalı konut satılamaz" gibi bir algının yaygın olduğunu, Marka Evleri ile bu algıyı yok etmenin haklı gururunu yaşadıklarını bildirdi...

Isısan marka Haberi

Isısan marka

Başta enerji sektörü olmak üzere, basınçlı kap ve proses tankları ile ilgili talepleri karşılayan Isısan; bugün itibarıyla 62 ülkeye ihracat yapıyor. Firma, son dönemde artan anahtar teslimi projeler nedeniyle 'Isısan Engineering' adıyla yeni bir marka yaratma hedefinde. Isısan'ın Almanya, Dubai, Irak, İran, Cezayir ve Hindistan gibi ülkelerde satış ofisleri var. Başta İtalya olmak üzere farklı bölgelerde konuşlanmış çözüm ortakları ile anahtar teslimi projeler üretiliyor. Üretimlerinin yüzde 60'lık kısmını ihracatla değerlendirdikleri bilgisini veren Isısan Isı Sanayi Satış Müdürü Serdal Kara, özellikle kreyojenik gazlar üzerine, sektör liderleri tarafından tercih edilen bir marka haline geldiklerini söyledi.


Ortadoğu ve Afrika bölgesine uzun zamandır ürün gönderdiklerini ve bu bölgelerde güçlü olduklarını aktaran Serdal Kara, 2014 yılında ihracat pazarlarına Kamerun, İrlanda, Rusya, Moritanya, Türkmenistan gibi ülkeleri...