28 / 07 / 2024

Isıtma soğutma sektöründe gelişmeler

Isıtma soğutma sektöründe gelişmeler

DOSİDER Yönetim Kurulu Üyesi ve Vaillant Türkiye Genel Müdürü Levent Taşlan, sektör açısından 2013 yılının 2012'ye göre çok büyüyen bir yıl olmadığını belirterek, sektör açısından 2014' ün daha hareketli geçeceğini belirtti...

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Usay Mühendislik Isıtma Soğutma İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Usay Mühendislik Isıtma Soğutma İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Taşkın ve Veli Serdal Taşkın ortaklığında kuruldu.

Baymak ilk 6 ayda yüzde 17 büyüdü!

Isıtma soğutma sektörünün öncüsü Baymak 2016’nın ilk 6 ayını bir önceki yılın aynı dönemine göre ciroda yüzde 17 büyüme ile tamamladı.

Baymak konut ve fabrikaların çatısına güneş enerji sistemi kuracak!

Isıtma-soğutma sektöründe faaliyet gösteren Baymak, portföyüne güneş enerjisini de ekledi. Oluşturduğu paketlerle çatılara panel kurmaya başlayan şirketin Genel Müdürü Ender Çolak, “Amacımız her evi bir güneş santralı yapmak” dedi.

Doğru iklimlendirme enerji tasarrufunun en önemli konusu!

Isıtma-soğutma sektörünün öncü firması Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü nedeniyle yaptığı açıklamada azalan enerji kaynaklarına dikkati çekti.

Erol Kayaoğlu: Kentsel dönüşüm 200 yan sektörüde etkiliyor!

Kentsel dönüşüm kapsamında yenilenen binalar, yalnızca inşaatı değil 200 yan sektörü de harekete geçiriyor. Bunlardan birisi de ısıtma-soğutma sektörü. Hem doğalgaza geçen yeni şehirlerin kentsel dönüşümün hareketi yaşanıyor.

Kentsel dönüşüm kombi sektörüne katkı sağladı!

Kentsel dönüşüm kapsamında yenilenen binalar, yalnızca inşaatı değil 200 yan sektörü de harekete geçiriyor. Bunlardan birisi de ısıtma-soğutma sektörü...

İSKAV Türkiye klima ve tesisat sektöründe büyüme hedefliyor!

İSKAV Türkiye; ısıtma, soğutma, klima ve tesisat sektörünü geliştirmek üzere kuruldu. AB normlarına uyumunu sağlamak ve sektörün önemli eksikliklerinden biri olan firmaların üretim, montaj ve servis elemanlarına eğitim vermek için çalışıyoruz.

Kale Mantolama yalıtım sektöründe tasarruf ve konfor sağlıyor!

Isıtma ve soğutma amacıyla kullanıldığı yapılarda yarı yarıya enerji tasarrufu sağlayan ‘Kale Mantolama’, kaliteli ürün ve uygulamalarıyla yalıtım sektöründe fark yaratıyor.

Vaillant yetkili satıcılarını Dubai'de ağırladı!

Isıtma-soğutma sektörünün kuruluşlarından Vaillant, doğal gazın yeni yaygınlaştığı bölgeler için oluşturduğu ödül sistemi doğrultusunda, 2014 yılında üstün performans sergileyen 55 Vaillant yetkili satıcısı ve sektör temsilcisini, Dubai ve Abu Dabi'de ağı

Daikin soğutmadaki iddiasını ısıtmaya da taşıdı!

Daikin soğutmadaki iddiasını ısıtmaya da taşıdı. Isıtma-soğutma sektörünün Japon devi Daikin, Isıtma Grubu ’nu müşterilerinin ihtiyaçlarına en hızlı ve en doğru çözümü sunacak şekilde yapılandırıyor.

Isıtma soğutma sektöründe gelişmeler Haberi

Isıtma soğutma sektöründe gelişmeler



Doğalgaz Cihazları Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (DOSİDER) Yönetim Kurulu Üyesi ve Vaillant Türkiye Genel Müdürü Levent Taşlan, sektör açısından 2013 yılının 2012'ye göre çok büyüyen bir yıl olmadığını belirterek, sektör açısından 2014' ün daha hareketli geçeceğini düşündüklerini, 2014' te sektör için yüzde 5 ila 6 arasında bir büyüme öngördüklerini kaydetti. 

Isıtma, havalandırma ve soğutma sektörü hakkında değerlendirmelerde bulunan Taşkın, sektörün Türkiye'de bugün de gelecek için de gelinmeye çok açık ve cazip bir sektör olduğunu söyledi. Sektörün büyüklüğünün Tiirkiye 'de 2,5 milyar dolar civarında olduğunu anlatan Taşkın, "Bu iyi bir rakam. Bu 2,5 milyar dolann yaklaşık 1,5 milyar dolan soğutma dediğimiz kısmına ait. 

Geriye kalan 1 milyar dolarlık sektör de ısıtma ve sıcak su cihazları ve bunlann aparatlarından oluşuyor" dedi. Sektörün...