22 / 07 / 2024

İskele Caddesi

İskele Caddesi

Kruvaziyer turizmi ile ilgili açıklama yapan TÜSİAD Başkanı Nezih Onur; Trabzon'un gelişmesinde turizm sektöründeki beklentimiz ilk sıralarda yer almaktadır. Arap Turizminin şehrimiz için kaçırılmaz bir fırsat olduğunu defalarca seslendirdik, dedi.

Kadıköy İskele Caddesi'nde 6 inşaat aynı anda başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları Kadıköy'de hızla artıyor. İskele Caddesi'nde aynı anda 6 inşaatın birden başlaması bölgede isyana neden oldu. Harfiyat kamyonları ve beton mikserler bölgeyi rahatsız etti.

Alanya'da kaçak yapıya geçit yok!

İmar ve Zabıta Müdürlüğü tarafından denetimlerde tespit edilen imara aykırı çarpık ve kaçak yapıların yıkımına başlandı. Bu kapsamda İskele Caddesi’nde bir işyerinin imara aykırı olarak yapılan bölümleri yıkıldı

Bodrum Gümbet'in yolları asfaltlanıyor!

Bodrum Atatürk Caddesi ile Kumbahçe Mahallesi İskele Caddesi’nde yapılan yol bakım ve onarım çalışmalarının devamında Gümbet Mahallesi’ndeki yollar da asfaltlanmaya başladı.

CCY Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

CCY Yapı Anonim Şirketi, Birgül Kavan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Cansu Kavan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, İskele Caddesi'nde kuruldu.

Bes Mimarlık Gıda İşletmeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bes Mimarlık Gıda İşletmeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Esin Divriklioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Selimiye, Kavak İskele Caddesi'nde kuruldu.

KCE Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

KCE Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Canan Acar Karamanlı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Üsküdar, Selimiye Mahallesi, Selimiye İskele Caddesi'nde kuruldu.

Bahçeşehir Defne İnşaat Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Defne İnşaat Yapı Sanayi Anonim Şirketi, Merve Hanağası Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 600 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Bayrampaşa, Kocatepe Mahallesi, Yağ İskele.Caddesi'nde kuruldu.

Van'da modern Tarım Müdürlüğü binası yapımı tamamlanıyor!

Deprem sonrası birçok kurum binası yenilenen Van'da, İskele Caddesi üzerinde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün modern hizmet binası tamamlanmak üzere.

Zeymir Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Zeymir Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Limited Şirketi Mehmet Çakır tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Büyükçekmece, Mimarsinan Mahallesi, İskele Caddesi'nde kuruldu.

1937 yılında Salacak İskele Caddesi'nde iki ev 1.700 liraya satılıkmış!

1937 yılında Salacak İskele Caddesi'nde Sultan Çeşmesi'nin arkasında deniz manzaralı iki ev bin 700 liraya satılacakmış. 1937 yılında 155 tane altın karşılığında Üsküdar merkezde deniz manzaralı iki ev sahibi olunuyormuş.

Kadıköy İskele Caddesi'nde Asya Gazinosu'nun bulunduğu bina 6 bin liraya satılacakmış!

Kadıköy İskele Caddesi'nde Asya Gazinosu namıyla bilinen bina 6 bin liraya satılacakmış. 1934 senesinde bir memur ortalama 60 - 70 aylık geliriyle Kadıköy'ün merkezinde bina sahibi olabiliyormuş.

A34 Mimarlık İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

A34 Mimarlık İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi, Serkan Delerel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran 2014 tarihinde Eyüp, Merkez Mahallesi, İskele Caddesi'nde kuruldu.

Yiğit Oluşum Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Oluşum Yapı Denetim Limited Şirketi, Muhammed Bilal Yavuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Yeşilköy İskele Caddesi'nde kuruldu.

İskele Caddesi Haberi

İskele Caddesi

Kruvaziyer turizmi ile ilgili açıklama yapan TÜSİAD Başkanı Nezih Onur şunları söyledi: Trabzon'un gelişmesinde turizm sektöründeki beklentimiz ilk sıralarda yer almaktadır. Bu bilinçle dernek olarak çeşitli araştırmalar sonucu tespitlerimizi sunmanın dışında konunun sürekli takipçisi olmaktayız. Turizm Konseyinin kurulması ve görüşlerimizi bu platformda seslendirmek öncelikli hedef ve talebimizdir.


Arap Turizminin şehrimiz için kaçırılmaz bir fırsat olduğunu  defalarca seslendirdik. Son yıllarda dikkat çeken bir şekilde büyük yolcu gemileri ile şehrimize gelen  yabancı turistleri şehir halkı olarak yakından takip etmekteyiz.


Tura katılanların büyük çoğunluğunun  60-80 yaş ortalamasındaki  insanlardan oluştuğu göz önüne alındığında o yaştaki turistlere,  şehre ve turistik noktalara ulaşmada kolaylık ve kaliteli hizmet sağlamanın çok  önemli olduğu bir gerçektir.


Bu bağlamda İskele Caddesinden şehir merkezine doğru bir raylı sistem, bu sistem kurulana kadar limandan...