02 / 05 / 2024

İskele imar planı

İskele imar planı

KTC Başbakanı Ersan Saner, Gazimağusa, Yeni Boğziçi ve İskele imar planının düzenlenmesi için gerekli adımların atılacağını müjdeledi.

Kıbrıs'ın yeni imar planları sonuç raporuna bağlı!

Mağusa, İskele, Yeniboğaziçi bölgesi imar planı vizyon ve stratejiler çalıştayı başladı. İmar planıyla ilgili kararlar ortaya çıkacak sonuç raporuna göre şekillenecek.

Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi'nin imar planı için çalışılıyor!

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi İmar Planı çalışmalarına değindi. Özersay, İmar Planı hazır olana kadar, süreci bir emirname ile duraklatmayı planladıklarını söyledi. 

Fethiye’de iskele alanının imar planı askıda!

Fethiye Göcek Mahallesi’nde Özel Çevre Koruma Bölgesi'ne ‘iskele alanı’ yapılması planlanıyor. İskele alanının imar planı ise 30 gün askıya çıkarıldı.

Cemal Bulutoğluları’ndan Mağusa İskele Yeniboğaziçi imar planı açıklaması!

Lefkoşa Türk Belediyesi eski Başkanı Cemal Bulutoğluları, Mağusa İskele Yeniboğaziçi imar planıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bulutoğluları;“Haziran ayında son yasal değişiklikler yapılıp, tekrardan Birleşik Kurul toplanmalı” dedi.

Kıbrıs'ın imar planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Kıbrıs Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Gazimağusa, Yeniboğaziçi , İskele imar Planı çalışmalarında gelinen son noktayı değerlendirdi. Zurnacılar, imar planı hazırlanırken bölgenin birçok faktörünün göz önüne alınması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kıbrıs'ın imar planı çalışmaları havaya uçtu!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi bölgeleri için başlatılan imar planı çalışmalarının havaya uçtuğunu söyledi.

Kıbrıs'ın yeni imar planı bir yıl sonra hazırlanır!

KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi emirnamesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özersay, imar planı için bir yıl sonrasını işaret etti.

Muğla Datça İskele Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Muğla ili, Datça ilçesi, İskele Mahallesi, 165 ada, 42 numaralı parsele ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği onaylandı...

Kıbrıs İskele’de imar planı ve emirname tartışıldı!

Kıbrıs'ta uzun zamandır gündemde olan 3 bölgeyi kapsayan imar planı ve emirname İskele'de tartışıldı. Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, emirnameyle ilgili yetkilileri bilgilendirdi.

Kıbrıs İskele'nın imar planı onaylandı!

Kıbrıs UBP İskele İlçe Başkanı Osman Kırşan, son günlerde tartışmalara neden olan Mağusa Emirnamesi için “Biz imar planını onaylıyoruz emirname doğru değil'' diye konuştu.

Fethiye Göcek yüzer iskele imar planı askıda!

Fethiye-Göcek Özel Çevre Koruma Bölgesi, Muğla Fethiye ilçesi Göcek Mahallesi kıyı şeridinde, "Yüzer İskele" amaçlı 1/5000 ölçekli ve ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Çeşme Sakarya iskele imar planı askıda!

İzmir Çeşme İlçesi, Sakarya Mahallesi Boyalık Mevkiinde bulunan 211 ada, 142 ve 160 nolu parsellerin önündeki 304.80 metrekare yüzölçümlü alanda İskele amaçlı imar planı askıya çıktı...

Tuzla İTÜ- İDO arası iskele amaçlı imar planı askıda!

Tuzla İlçesi, İTÜ Denizcilik Fakültesi ile İDO İskelesi arası “Kıyı Düzenlemesi ve Rekreatif İskele”ye ilişkin 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Datça İskele Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

Muğla Datça ilçesine bağlı İskele Mahallesi, Yeni Burgaz Mevkii 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içerisinde kalan alana ilişkin 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı plan notu değişikliği askıya çıktı...

Kadıköy Caddebostan tenis kortlarının imar planı askıya çıkarıldı!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kirazçıkmazı Sokak ile Caddebostan İskele Sokak arasında atıl durumdaki tenis kortlarının bulunduğu alanın 1/1000 ölçekli imar planını askıya çıkardı. İşte Caddebostan tenis kortları alanı hakkında detaylı bilgiler...

İskele imar planı Haberi

İskele imar planı

KTC Başbakanı Ersan Saner, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ve beraberindeki heyeti kabul etti. Gürcafer, ülke ekonomisi için çok önemli olan projelerin yakın zamanda hayata geçirileceğinden umutlu olduklarını kaydetti.

Kıbrıs Gazetesi'nde yer alan habere göre; Maraş'ın doğru şekilde değerlendirilmesi durumunda hem siyasi hem ekonomik olarak büyük bir avantaş sağlanacağından bahseden Gürcafer, Maraş süreci içerisinde yer almak istediklerini kaydetti. Başbakan Ersan Saner de ülkenin ekonomik yapısına bakıldığında turizm, eğitim ve inşaat sektörünün önemli olduğundan bahsederek, bu bağlamda ülke çapında UBP olarak emirnamelere inanmadıklarını ve hiçbirinin altına imza atmadıklarını açıkladı. 

Saner, “UBP olarak emirnamelere inanmadık ve hiçbirinin altına da imza koymadık. İmar planları ile bunların şekillenmesi gerktiğini de ifade etmekten hiçbir zaman kaçınmıyoruz. Bu dönemde de inşaat sektörüne verdiğimiz...