29 / 04 / 2024

İskenderun Belediyesi ile iş bankası arasında dönüşüm protokolü

İskenderun Belediyesi ile iş bankası arasında dönüşüm protokolü

İskenderun Belediyesi ile İş Bankası arasında Kentsel Dönüşüm Projesi Kredi Protokolü imzalandı. İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, imzalanan protokolün hak sahiplerine uygun kredi koşulları ve kira desteği sağlayacağını söyledi.

Üsküdar Belediyesi, Şile'deki konut imarlı arsayı satıyor! Arsa arayanlar şimdi bakın!

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şile ilçesi, Domalı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Şile Balibey Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi, 42 ada, 120 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatını askıya çıkardı. İşte detaylar...

Şişli Belediyesi ile AKUT Vakfı arasında protokol imzalandı!

İstanbul Şişli Belediyesi ilçe genelinde afet ile mücadele etmeye devam ediyor. Belediye bu çalışmalar dahilinde AKUT Vakfı ile protokol imzaladı.  

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

İBB ve Adalar Belediyesi arasında 'gecekondu' tartışması!

Adalar Belediyesi ile İBB Meclisi arasında 'gecekondu' kavgası yaşandı. Büyükada’da bulunan iş yeri bir süredir Adalıların tepkisini çekiyordu.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

Ant Yapı Apex Projesi'nde Londra Haringey Belediyesi ile işbirliği!

Londra'nın Seven Sisters bölgesinde Apex House projesini sürdüren Ant Yapı, Londra Belediyesi, Londra Haringey Belediyesi, Enfield ve Kuzey Doğu Kolej ile bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmayı hedefleyen bir işbirliğine imza attı...

Çatak Belediyesi ile Tapu Kadastro iş birliği yaptı!

Çatak Belediyesi ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü arasında Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi (TAKPAS) üzerinden ihtiyaç duyulan verilerin paylaşımıyla ilgili iş birliği yapıldı. 

Menderes Belediyesi'nden 3.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Çile Mahallesi Tekkealtı Mevkiideki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 7 Kasım'da yapılacak..

İskenderun Belediyesi'nden 21.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İskenderun Belediyesi, 2 Mahallesi'deki 3 gayrimenkulünü ihale ile satıyor. İhale 24 Nisan'da gerçekleşecek..

Ankara Büyükşehir Belediyesi Etimesgut projesi iptal edildi!

Ankara Etimesgut'a bağlı Erler Mahallesi'ndeki bazı taşınmazların Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığında Hasılat Paylaşımı esasına göre inşaat sözleşmesi yapılmak suretiyle değerlendirilmesi kararı yürürlükten kaldırıldı..

İskenderun Belediyesi'nden 19.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İskenderun Belediyesi,  Sarıseki İmar ile Karayılan İmar Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Mart'ta gerçekleşecek..

KİPTAŞ Süleymaniye projesi ile 1.528 lüks konut yolda!

Fatih Belediyesi ile KİPTAŞ'ın ortaklığında hayata geçirilecek Süleymaniye projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Projede yıkımlar devam ederken, dönüşüm inşaatları da yıl içinde başlayacak.

İskenderun Belediyesi ile iş bankası arasında dönüşüm protokolü Haberi

İskenderun Belediyesi ile iş bankası arasında dönüşüm protokolü

İskenderun Belediyesi ile İş Bankası arasında Kentsel Dönüşüm Projesi Kredi Protokolü imzalandı. İskenderun Belediyesi Brifing Salonu’nda gerçekleşen imza protokolüne İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve belediye ve banka müdürleri katıldı.


Burada gazetecilere açıklama yapan İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, imzalanacak protokolün metrekare bazında fazladan yer almak isteyen hak sahiplerine uygun kredi koşulları ve kira desteği sağlayacağını söyledi. Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise kentsel dönüşüm projesinde hak sahiplerini mağdur etmemek için belediye bünyesinde bulunan bir arsada stok daireler oluşturacaklarını, hazırlanan projeler ile yeni İskenderun’u inşa edeceklerini söyledi.


Konuşmaların ardından İskenderun Belediyesi ile İş Bankası arasında Kentsel Dönüşüm Projesi Kredi Protokolü imzalandı.


Milliyet



Haber Sabah Güney Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İskenderun Belediye Seyfi Dingil ile İş...