25 / 07 / 2024

iskenderun İsmet İnönü Mahallesi yatırımları

iskenderun İsmet İnönü Mahallesi yatırımları

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından şehir genelinde yollara asfalt seferberliğinin başlatıldığını belirtti.

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

İsmet İnönü Parkı'nı korumaya alan imar değişikliği onaylandı!

İsmet İnönü Parkı’nı sonsuza kadar korumaya alan imar planı değişikliği İBB Meclisi’nde oy birliğiyle onaylandı...

TMSF Kısmet Kiremit'in 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Dev şirketler parasını AVM ve inşaata yatırdı!

Ekonomist Dr. İsmet Demirkol, ''Türkiye’ye 400 milyar dolar civarında para geldi. Bu paranın büyük bir kısmı borsaya diğer taraftan da gayrimenkul ve AVM’lere gitti. Türkiye’de çoğu şirket 2008 2019 yılları arası ağırlıklı olarak parasını AVM ve inşaata yatırdı'' dedi.

İzeltaş'ın acı günü! İsmet Yorgancılar vefat etti!

İzeltaş'ın Onursal Başkanı ve Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yorgancılar 92 yaşında vefat etti.

İskenderun Sahil Cami bugün açılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Nihal Atakaş Camiinin (Sahil Camii) bugün ibadete açılacağını söyledi.

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

İzmir İsmet İnönü Evi yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 1884 tarihinde gözlerini açtığı ve günümüzde İnönü Evi Müzesi adıyla hizmet veren tarihi ev için kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. 

Sivas'ta kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Güçlü Türkiye'nin mutlu insanları olmasını istiyoruz. Bunun için ülkemizin de şehrimizin de yeni bir ruhla inşa veya ihya edilmesini istiyoruz." diye açıklama yaptı. 

Okmeydanı’nda dönüşüm Van Blokları'ndan başlıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Okmeydanı’nda dönüşüm için, hak sahiplerinin tamamıyla uzlaşma sağlandığı Van Blokları sakinleriyle görüştü.

Yeni sınav sistemi konut fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TEOG yerine liselere geçişte uygulanacak yeni sistemle ilgili açıklamalar yaptı. Yılmaz, "Bu sistemle büyük kentlere göçün, tercih edilen okulların çevresinde konut fiyatlarının artacağı konusuna da açıklık getirdi.

Tarihi Ankara 19 Mayıs Stadı yıkılıyor!

Dönemin başbakanı İsmet İnönü tarafından 1936 yılında açılışı yapılan Ankara 19 Mayıs Stadı, 81 yıl boyunca Türk futboluna hizmet verdi.

Adana Seyhan'daki okul lojmanının yıkımı mecliste!

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin lojman ve futbol sahası alanının başka okul yapımı nedeniyle kullanılması kararını meclis gündemine taşıdı..

iskenderun İsmet İnönü Mahallesi yatırımları Haberi

iskenderun İsmet İnönü Mahallesi yatırımları


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından şehir genelinde yollara asfalt seferberliğinin başlatıldığını belirtti. İsmet İnönü Mahallesi’nde İskenderun Belediyesi tarafından asfalt yol yapım çalışmaları hızla devam ettiğini belirten Başkan Seyfi Dingil, şunları kaydetti: “Bilindiği üzere bir süre önce kent genelinde yollara sıcak asfalt çalışması başlatmıştık. Belediyemiz tarafından planlanan program çerçevesinde ihtiyaç duyulan mahalle yollarında sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. Sorumluluk alanları çerçevesinde yer alan yolların asfaltlama çalışmalarına ara vermeden sürdürüyoruz.” dedi.


Fen İşleri Müdürlüğümüz İsmet İnönü Mahallesinde asfalt yol çalışmalarını tüm hızıyla sürüyor. İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında, gerek İsmet İnönü Mahallesinde gerekse ilçemizin diğer mahallelerinde asfaltsız yol bırakmayacağız. Bu anlamda muhtarlarımız ile de iletişim halindeyiz. Bozulmuş, tahrip olmuş yollarda yama çalışmalarımızda diğer yandan devam ediyor." şeklinde konuştu.



İskenderun...