04 / 05 / 2024

İskenderun sahilinde yeşillendirme çalışmaları başladı

İskenderun sahilinde yeşillendirme çalışmaları başladı

Türkiye'nin en güzel sahil şeridine sahip olduklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Seyfi Dingil, aşağı yenileyeceklerini söyledi.

İstanbul Yeşilyurt'ta kaçak inşaat gerginliği!

İstanbul Bakırköy ilçesine bağlı Yeşilyurt sahilinde imar izni olmadan yapılan inşaat çevre halkını rahatsız etti. Konuyu İBB ve Bakırköy Belediye'ye bildiklerini söyleyen bölge sakinleri henüz bir dönüş alamadıklarını dile getirdi. 

İskenderun'da 24.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İskenderun İcra Dairesi, Hatay ili Belen ilçesi Şenbük Mahallesi 112 ada 3 parselde yer alan fabrikayı 24 milyon 531 bin 592 TL'ye satıyor...

İskenderun 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İskenderun 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Hatay ili, İskenderun ilçesi, 1. Mıntıka İmar Mahallesi, 2627 ada 1 parselde yer alan arsayı 9 milyon 293 bin 975 TL'ye icradan satıyor...

İskenderun'da 12.7 milyon TL'ye icradan satılık spor salonu!

İskenderun İcra Dairesi, Hatay İli, İskenderun İlçesi, 2. Mıntıka Mahallesi, 2 Parselde yer alan spor salonunu 12 milyon 712 bin 494 TL'ye icradan satıyor...

Hatay'da 12.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkuller!

İskenderun İcra Dairesi, Hatay ili, İskenderun ve Arsuz ilçelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 12 milyon 712 bin 495,7 TL'ye satıyor.   

Mevlüt Uysal: Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece sahilinde vatandaşlarla buluştu. Uysal, ''Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir'' dedi.

İstanbul Çadırı MIPIM 2019'da görücüye çıktı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul projeleri Cannes sahilinde kurulan İstanbul Çadırı’nda dünya devlerinin önünde görücüye sunuldu. 

Yedi Mavi projesi Expo Turkey by Qatar 2017'de görücüye çıktı!

Yedi Mavi, Kata Expo Turkey by Qatar Fuarı’ndaki yerini aldı. Körfez ülkeleri ve Arap yatırımcılar başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcıların bir araya geldiği fuarda Zeytinburnu sahilinde yükselen Yedi Mav’ projesi de görücüye çıktı.

Menderes'teki Ay Yıldız Park'ta sona gelindi!

Menderes Belediyesi tarafından yapılan Ay Yıldız Park'ta sona gelindi. Yeşillendirme çalışmalarının yapıldığı park kısa süre sonra hizmete açılacak.

Narlıdere Sanat Vadisi'ndeki boyama tartışması yeniden alevlendi!

Narlıdere Belediyesi yarın CHP lideri Kılıçdaroğlu’na açtıracağı “Sanat Vadisi”ne ikinci kez boya ile yeşillendirme çalışması yaptı

Gemlik Umurbey'deki yol çalışmaları tamamlandı!

Gemlik Belediyesi’nin Umurbey Mahallesi’nde başladığı yol genişletme, kaldırım ve yeşillendirme çalışmaları tamamlandı.

Erzurum Hilalkent'e 20 bin metrekarelik park!

‘Yeşil bir Erzurum’ için şehrin dört bir yanında yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir sosyal yaşam alanı daha yapacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a prestij caddesi!

İlçe genelinde başlatılan altyapı, üstyapı, yeşillendirme ve sosyal tesisleri ile sosyal yaşamın her alanında etkisini gösteren Büyükşehir Belediyesi ilçede hayatı daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor

İskenderun sahilinde yeşillendirme çalışmaları başladı Haberi

İskenderun sahilinde yeşillendirme çalışmaları başladı

İskenderun Belediyesi kent genelinde başlattığı park alanlarını düzenleme projelerinden sonra sahil bulvarında yeşillendirme çalışmalarına da hız verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler sahil yolu üzerinde bulunan müstakil alan üzerlerinde yeni ağaç dikimi ve çiçeklendirme yaparak sahil bulvarını cazip hale getiriyor. İskenderun'un doğal güzelliğine paralel olarak halkın yoğun olarak kullandığı sahil alanını dahaalı güzel hale getirebilmek için gayret gösterdiklerini Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Sahil şeridi boyunca gerek spor amaçlı gerekse yürüyüş yapan vatandaşlarımızın kullanmaya başladığı güzergâhlar üzerinde yeşillendirme çalışmalarına başlandı. Bu kapsamda, yeşillendirilecek alanların toprak dolguları yapılıyor ve tesviye çalışmaları yürütülüyor. Bu arada ağaç dikimleri ve çim ekimleri yapılarak sahilimizi daha da güzelleştiriyoruz" şeklinde konuştu. 


Sabah...