05 / 05 / 2024

İskenderun Sanayi yolunda son durum

İskenderun Sanayi yolunda son durum

Sanayi sitesi esnaflarının yıllardır sıkıntı yaşadığı yol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte şehir içi trafik akışında olumlu değişiklik olacağını söyledi.

Adana Metal Sanayi Sitesi'ne sanayi kampüsü yapılıyor!

Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi yapılıyor.

Isparta Gül İki Sanayi Sitesi'nin imar planı onaylandı!

Isparta'nın Bozanönü yolunda 1 milyon 200 bin metrekarelik Gül İki Sanayi Sitesi'nin mimari projesi tamamlanırken, imar planı onayı da sonuçlandı. 

Mersin marka kent olma yolunda!

Mersin, son yıllarda almış olduğu 31 milyar liralık yatırımla marka kent olma yolunda ilerliyor. Kente ulaşım, sağlık, enerji, sanayi ve turizm başta olmak üzere birçok yatırım yapılıyor.

İskenderun Sanayi Sitesi'nde yol çalışmaları başlıyor!

Sanayi sitesi esnaflarının yıllardır sıkıntı yaşadığı yol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yol çalışmalarına hemen başlanması talimatı verdi.

Afyon 1. Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınacağı alanın imar planı askıda!

Afyon Belediye Meclisi'nde alman karar sonrasında Konya yolunda bulunan ve sanayi sitesi alanı olarak tespit edilen arazi, İmar Müdürlüğü'nde askıya çıkarıldı.

İskenderun yeni sanayi sitesinde arsalar tahsis edilecek!

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz, yeni sanayi sitesinde üyelerine arsa tahsisi için talep alacaklarını, bu nedenle öncelikle kesin üye sayısını belirleyeceklerini söyledi.

Antalya'ya küçük sanayi sitesi yapılmalı!

AKP Antalya Milletvekili Sadık Badak, Varsak-Isparta yolunda 3 bin dönümlük yere küçük sanayi sitesinin yapılması gerektiğini belirterek, "Böyle bir proje Türkiye'ye de örnek olacak" dedi

Erdoğan Bektaş: Manisa sanayi kenti olma yolunda hızla ilerliyoruz!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, 'Uluslararası kuruluşlarca onaylanmış marka değer Manisa, bereketli Gediz Ovasının önemli bir tarım merkezi olan Manisa, sanayi kenti olma yolunda hızla ilerliyor' dedi.

İskenderun Sanayi Sitesi yeni yeri netleşti!

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kur ulu,yeni sanayi sitesi olarak değerlendirilen Milli Emlak'a ait 201.285 metrekare araziyi almak için girişimde bulunduklarını açıkladı.

İskenderun Yeni Küçük Sanayi Sitesi için adımlar atılıyor!

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, dün İskenderun Gazeteciler Cemiyetinden bir basın açıklaması yaptılar.İbrahim Açıkgöz; "4-5 senelik bir çalışmanın ürününü almak için işin sonuna geldik" dedi.

Eskişehir Teksan Sanayi Sitesi'ndeki ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi çevre yolunda yeşillendirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bursa yolundan çalışmalara başlayan ekipler şimdi de Teksan Sanayi Sitesi önündeki alanda ağaçlandırma ve peyzaj düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Orta Ölçekli Sanayi Sitesi fabrika inşaatlarının yapımı sürüyor!

Seyhan ilçesinde 2004 yılında temelleri atılan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi, 107'si bitmiş, 46'sı devam eden toplamda 350 fabrikaya hizmet verecek yapısı ile şimdi Organize Sanayi Bölgesi olma yolunda ilerliyor...

S Turizm Hizmetleri Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

S Turizm Hizmetleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Kemal Sadıkoğlu, Başkan Yardımcısı olarak Kaya Çoşkun ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Mümin Küçükyayla görev yapacak

İskenderun Sanayi yolunda son durum Haberi

İskenderun Sanayi yolunda son durum


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sanayi sitesi ile şehir merkezini bağlayan alternatif yol üzerinde yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Sanayi sitesi esnaflarının yıllardır sıkıntı yaşadığı yol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte şehir içi trafik akışında olumlu değişiklik olacağını söyledi. İskenderun’un artık hızla büyüyen ve gelişen bir şehir olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Seyfi Dingil şunları söyledi;”şehrin dört bir yanında hizmetlerimiz devam ediyor. Biz sorunun küçük yada büyük olduğuna bakmıyoruz. Halkımızın önünde bulunan tüm sorunları ortadan kaldırmak üzere planlama yapıyoruz. Sanayi Sitesinde bulunan yol yıllarca araç sürücülerine engel teşkil etmiş. Sanayi esnafımız bu durumdan oldukça rahatsızdı. İnşallah gerekli çalışmayı yaptıktan sonra trafik düzeni rahatlayacaktır. Özellikle sanayi sitesinden şehir merkezine ulaşımı kolaylaştıran yolun yapımını kısa...