04 / 05 / 2024

İskenderun semt pazarları

İskenderun semt pazarları

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun’da dört farklı noktaya çok amaçlı pazar yeri projesinin yapıldığını belirtti.

Sonunda bu da oldu! Depremden sonra onun fiyatına bir anda yüzde 150 zam geldi!

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve toplamda 11 kenti etkileyen deprem sonrasında sera ve tarlalar hasar gördü. Ürün lojistiğinde yaşanan aksamaların etkisiyle İstanbul’da semt pazarlarında fiyatlar yukarı fırladı. Esnaf, sebze fiyatlarında yüzde 150 artış olduğunu ifade etti.

İstanbul'da kurulan semt pazarlarında bu hafta sonu sebze meyve fiyatları nasıldı?

İstanbul'daki tezgahlarda meyve sebzenin fiyatları bu hafta sonu ne durumda? İşte detaylar... 

Bu uyarıyı dinlemeden geçmeyin! 300 lira cepte kalıyor

Pazardan alışveriş yapacak vatandaşlara önemli uyarı yapıldı. Karaca, semt pazarları ile market fiyatları arasında ciddi fark olduğunu belirterek, vatandaşın cebinde pazardan alışveriş yapması halinde 300 lira kalacağını belirtti.

Semt pazarlarında kurallar yeniden düzenlendi!

İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği genelge ile ilçe ve beldelerdeki mahalle/semt pazarlarında uyulması gereken kurallar yeniden düzenlendi.

Semt pazarları açık mı, kapalı mı? İçişleri Bakanı Soylu cevapladı!

İçişleri Bakanı Soylu, yeni tip koronavirüs önlemlerine ilişkin, "Semt pazarlarını yasaklamayacağız ama tedbirleri artıracağız, giriş çıkışları kontrol altına almaya çalışacağız." dedi.

Mustafa Ayanoğlu: Pazarda gayrimenkul satılmaz!

ATSO'dan Mustafa Ayanoğlu, semt pazarlarında stant kurularak gayrimenkul satışı yapıldığını açıkladı. Ayanoğlu, emlakçılığın değersizleştirildiğini belirterek, yetkilileri göreve çağırdı.

İskenderun Sakarya'ya çok amaçlı semt pazarı yapılıyor!

İskenderun’a bağlı Sakarya mahallesinde çok amaçlı semt pazarı inşa ediliyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek 4 farklı noktaya semt pazarı inşa edeceklerini söyledi.

İskenderun Balık Semt Pazarı açıldı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamadaİskenderun belediyesi balık semt pazarının İskenderun halkının hizmetine girdiğini belirtti.

Esenler'e modern pazar yeri kazandırıldı!

Esenler Belediyesi, yaptığı yatırımlarla ilçeye modern semt pazarları kazandırmaya devam ediyor. İlçede yapımı tamamlanan Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi'ndeki modern pazar yeri, Esenlerlilerin hizmetine açıldı.

Antalya Kepez'deki 3 semt pazarının imar planı tamam!

Antalya Kepez'de son üç ayda 3 semt pazarı sokak pazarı olmaktan kurtarıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü "İkinci etapta bu semt pazarları, kapalı semt pazarına dönüştürülecek" derken "Hem esnafımız kazanacak, hem de alışveriş eden kazanacak" dedi.

Antalya Döşemealtı'nda 7 mahalleye 8 kapalı pazar yeri yapıldı!

Antalya'nın Döşemealtı Belediyesi, semt pazarlarının iyileştirilmesi projesi kapsamında 7 mahalleye 8 kapalı pazar yeri yaparak vatandaşların hizmetine açtı.

Avcılar Yeşilkent'e kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Pazarların sadece üzerlerini kapatmayıp, yapılan alanları kullanışlı ve modern hale dönüştüren Avcılar Belediyesi, bu projeleri ile takdir toplarken, Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Kapalı Semt Pazarı’ için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerine semt pazarı inşa edilecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde yapımına başladığı semt pazarı inşaatlarında sona gelindi. Kısa bir süre sonra hizmet verecek olan pazarlar, bölgelerinde büyük bir eksikliği gidermiş olacak.

İskenderun semt pazarları Haberi

İskenderun semt pazarları


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da dört farklı noktaya çok amaçlı pazar yeri projesinin yapıldığını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, küçük pazar yerlerinin yerine modern daha büyük çok amaçlı semt pazarı projelerinin yapılmakta olduğunu belirtti.


SAKARYA’DA ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilk olarak Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde çok amaçlı semt pazarı projesine başladıklarını belirterek,” Buradaki çalışmalarımız son aşamaya geldi. Şuan da idare bölümler yapılıyor. Pazarın alanı eski alandan daha büyük ve daha geniş bir alana yapıldı. Çalışmalar tam olarak bittikten sonra halkımızın ve esnafımızın hizmetine açılacak. Bir diğer Pazar yeri projemiz ise Sakarya Mahallesine yapılıyor. Burada şuanda zemin çalışmaları ve taşıyıcı kolanların montaj işlemleri yapılıyor” dedi.


ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR


Çalışmaların titizlikle devam ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Vatandaşlarımıza...