14 / 05 / 2024

İskenderuna meydana yeni yaşam merkezi

İskenderuna meydana yeni yaşam merkezi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Büyükşehir Belediyesi tarafından primemall ve İskenderun üniversitesi kavşağında başlatılan köprülü kavşak projesinin devam eden çalışmalarını yerinde inceledi.

Turizmde 30 milyon turistle yeni rekor kırıldı! En fazla hangi ülkelerden turist geldi?

2023 yılının 7 ayında 30 milyon 93 bin 446 turist sayısı ile 2019 yılındaki 26 milyon 524 bin rakamı aşılarak yeni bir rekor kırıldı. Turistlerin 26 milyon 766 bin 240'ı yabancılardan oluşurken, 3 milyon 327 bin 206'sı yurt dışı ikametli yurttaşlardan meydana geldi.

Prof. Dr. Naci Görür’den korkutan 'yeni fay' açıklaması! 'Bu deprem fayları haritada yok!'

Bugün saat 20.48'de merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 5,3 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür değerlendirmelerde bulundu. Prof. Dr. Görür, meydana gelen depremin yeni bir faydan kaynaklanabileceğini ifade etti.

AFAD'dan son dakika açıklaması: Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Malatya'nın Pütürge ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde yeni bir deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli bir korkuya neden oldu. İşte detaylar...

Yeni yüzü meydana çıktı! Makyajlı BMW 5 serisi herkesi hayran bıraktı

BMW'nin amiral gemilerinden biri olan 5 Serisi en yeni tasarımı ile hayranlarına sunuldu. G60 kasa kodlu yeni nesil 5 Serisi şimdiden tartışmalara sebep olurken birçok vatandaş ise aracın yeni görünümüne alışmakta güçlük çekiyor.

Aman dikkat! Bayilerin ikinci el araçlardaki yeni oyunu ağızları açık bıraktı!

Sıfır araçlarda meydana gelen bulunurluk sorunu, fiyatların her geçen gün daha da yükselmesi yurttaşları ikinci el araca yönlendirmişti. Fakat bazı fırsatçı bayiler tekrar iş başına geçti. İkinci el araçlarda daha fazla kâr etmek isteyen bazı bayilerde yeni yöntemin ‘takas’ şartı olduğu iddia edildi

Yeni Evim Kampanyası'nda deprem etkisi: Satışlar iptal ediliyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 16 Ocak’ta başlayan "Yeni Evim Konut Finansman Programı" kampanyasını da etkiledi. 6 Şubat'ta meydana gelen depremler kampanyada satış iptallerine neden oldu. İşte ayrıntılar...

DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerle ilgili raporlar peş peşe hazırlanıyor. DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Türkiye'de meydana gelen peş peşe depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

EYT’liere müjde! EYT için yeni tarih verildi! Ünlü SGK uzmanı peş peşe açıkladı!

7 Şubat tarihinde TBMM'de görüşülecek EYT düzenlemesi Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sebebiyle ertelendi. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, EYT için yeni tarihi duyurdu.

Bölgede yaşayanlar dikkat! Uzmanlardan yeni deprem uyarısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerle ilgili konuşan uzmanlar, ardı ardına gelen böylesi iki büyük depremin Türkiye’de ilk kez meydana geldiğini belirtirken, yeni depremler olabileceği konusunda da uyarı yaptı.

TOKİ 8-14 Şubat kura takviminde şok! İl il kuralar ertelendi! Yeni tarihler... Hemen bakın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından TOKİ kuraları ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. TOKİ 8-14 Şubat kura takviminde şok! İl il kuralar ertelendi! Yeni tarihler... Hemen bakın!

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İskenderuna meydana yeni yaşam merkezi Haberi

İskenderuna meydana yeni yaşam merkezi

Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından primemall ve İskenderun üniversitesi kavşağında başlatılan köprülü kavşak projesinin devam eden çalışmalarını yerinde inceledi. 


50 MİLYONLUK YAŞAM MERKEZİ

Çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Savaş, kavşağın on güne kadar tamamen hizmete açılacağını açıklamasının yanı sıra İskenderun'a 2 dev projenin daha müjdesini verdi. Savaş'ın verdiği müjdeler arasında pac meydanında yine köprülü kavşak projesi ve yine İskenderun'a 50 milyon TL bütçeli bir yaşam merkezi projesi yer alıyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Savaş, bölgenin trafik açısından ciddi sıkıntılı bir bölge olduğunu belirterek, çok kısa bir süre önce yapımına başlanan çalışmalarda bugün sona gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. 


2. KAVŞAK PROJESİ 4 AY İÇİNDE BİTECEK 

Aynı güzergahta ikinci büyük kavşak olan pac meydanının da. Haziran ayı içerisinde...