17 / 06 / 2024

İskenderunda kent trafi

İskenderunda kent trafi

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent trafiğini olumsuz yönde etkileyen binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

İstanbul trafiğine çözüm kent içi raylı sistem!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, İstanbul trafiğinin çözümüne ilişkin, kent içi raylı sistem projelerinin olduğunu söyledi...

Denizli Kamyon ve Tır Garajı hizmete giriyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesinin kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak için tamamladığı kamyon ve tır garajı hizmete giriyor.

Denizli Tır Garajı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile hayata geçirdiği kamyon ve tır garajının inşaatını tamamladı.

Denizli yeni çevre yoluna kavuşuyor!

Denizli'de hayata geçirdiği ulaşım projeleri ile kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğe damga vuran projelerine son sürat devam ediyor.

Denizli tır garajına kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacıyla inşa ettiği kamyon ve tır parkı projesinde sona yaklaştı.

Ankara'ya 10 yeni köprülü kavşak müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başkent trafiğini rahatlatacak 10 yeni köprülü kavşağın müjdesini verdi.

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Denizli Tır Parkı'nın inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacıyla inşa edeceği kamyon ve tır parkı projesine başladı.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Diyarbakır Batıkent'e köprülü kavşak yapılıyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Batıkent semtinde Devlet Demir Yolları tarafından başlatılan köprülü kavşak ve hemzenin Ekim'de tamamlanması bekleniyor. Kavşağın tamamlanmasıyla kent trafiği rahatlayacak.

İzmir'in en uzun tüneline 24 firma talip oldu!

İzmir'de, Buca ilçesi ile Bornova'yı birbirine bağlayacak 7 kilometrelik yeni yol projesinde yer alan 2 buçuk kilometrelik derin tünel için ihale yapıldı. Kent trafiğine büyük rahatlık getirecek bu dev projeye tam 24 firma talip oldu.

İskenderunda kent trafi Haberi

İskenderunda kent trafi

Ziya Gökalp Caddesi üzerinde bulunan binanın yıkımının yerinde bir karar olduğunu belirten bölge esnafı, "Yıllardır çözülmeyen soruna neşter vurduğu için Belediye Başkanı Seyfi Dingil'e teşekkür ederiz" dedi. Yıkım mahalline meclis üyeleri ile birlikte gelerek incelemelerde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Bina hem yaya hem araç trafiğini olumsuz etkiliyordu. Gerekli girişimi yaparak binanın yıkımını gerçekleştirdik. Böylelikle Şehit Pamir Caddesi ile Mithatpaşa Caddesi'ni birbirine bağlayacağız" diye konuştu. 


Sabah...