14 / 05 / 2024

İskendurunda kaldırım taşı çalışmaları sürüyor

İskendurunda kaldırım taşı çalışmaları sürüyor

İskenderun Belediyesi'nin Şehit Pamir ve Ulucami caddelerini kapsayan yeni kaldırım taşı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

İstanbul’da toplu taşımadaki yaş sınırlaması kaldırıldı!

Koronavirüsle mücadele kapsamında İstanbul’da 65 yaş üzeri ve 20 yaş altına uygulanan toplu taşıma kısıtlaması kaldırıldı.

Çetin Oktay Kaldırım: Deprem bölgelerinde yatay mimari önemli!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, deprem bölgelerinde yatay mimarinin önemine de değindi.

Ankara Paris Caddesi'nde araziler kaldırıma çeviriliyor iddiası!

Ankara Paris Caddesi'nde elçilikler hariç bütün binaların arazilerinin belediye tarafından kaldırım yapılarak gasp edildiği ileri sürülüyor...

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

Sakarya Karasu'nun kaldırımları yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

Konya Hadim'e 3.6 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Hadim'deki 3 ana caddeyi altyapısı, kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltıyla örnek hale getirdi.

Doğalgaz ve kömürün ÖTV'sinin kaldırılması talebi mecliste!

Meclis toplantısında söz alan MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Anadolu illerinde doğal gaz başta olmak üzere ısınma amaçlı kullanılan kömürün ÖTV'sinin kaldırılması talebini meclis gündemine taşıdı..

Hatay'da kaldırım çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Diyarbakır'daki kaldırım yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim bölgelerinde kaldırım yapım, kent genelinde ise bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Kepez Duraliler'de 8 bin metrekare kaldırım yapılıyor!

Kepez Belediyesi, Duraliler Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfalt çalışmasının ardından 8 bin metrekare kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

İskendurunda kaldırım taşı çalışmaları sürüyor Haberi

İskendurunda kaldırım taşı çalışmaları sürüyor

İskenderun'un çehresini değiştirecek çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Şehit Pamir ve Ulucami caddelerindeki kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Seyfi Dingil, bölge esnafıyla bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldu. Esnaf, çalışmalardan dolayı Başkan Seyfi Dingil'e teşekkür ederken sorunlar hakkında da bilgiler verdi. 


"İLÇEMİZ GELİŞECEK" 

İskenderun'un bundan sonra hizmetlerle daha çok gelişeceğini vurgulayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Eski kaldırım taşları bozuk İskenderun'un güzelliğine yakışmıyordu. Bu nedenle Ankara taşı olarak bilinen uzun ömürlü andezit taşlarıyla bu sorunu da ortadan kaldırıyoruz. Halkımız hizmetin en iyisine layıktır" dedi. Başkan Seyfi Dingil, birlik ve beraberlik içinde olup hizmetlere tüm hızıyla devam edeceklerini belirtti.


Sabah...