15 / 05 / 2024

iski binaları müteferrik bakım onarım işi

iski binaları müteferrik bakım onarım işi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, İSKİ Binaları Bakım Onarım İşini 1 Eylül 2014 tarihinde ihale ediyor. İhale İSKİ Genel Müdürlük Merkez Binası'nda yapılacak...

Deprem bölgesindeki 10 ilde binalar kaç yaşındaydı? Rakamlar il il açıklandı! En yeni binalar hangi illerde?

Türkiye, sık sık deprem ülkesi olmasıyla gündeme gelirken; Maraş depreminin ardından 'Depremlere ne kadar hazırlıklıyız? Binalarımız ne kadar güvenli?' soruları olumlu yanıt bulamadı. Deprem bölgesindeki 10 ilde binalar kaç yaşındaydı? Rakamlar il il açıklandı! 

İZODER: Binalarımızı korozyona karşı korumalıyız!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği 1-7 Mart Deprem Haftası'na yönekil açıklama yaptı.

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Binalarımızı depreme karşı nasıl koruruz?

TİS Teknolojik İzolatör Sistemleri Genel Müdürü Uğurcan Özçamur ‘deprem yalıtımı ve teknolojileri’ ile ilgili önemli bilgiler verdi.

2018'den önce inşa edilen binalar için uyarı!

İZODER Başkanı Levent Gökçe, Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği’nin Haziran 2018’de yürürlüğe girdiğini hatırlatarak “2018 öncesi yapılan binalar müteahhidin insafına ve bilincine kaldı. Şu anda yapı stokunun sadece yüzde 1.5’i su yalıtımına sahip ” dedi.

Turgut Altınok: Binalarımız için kimlik kitapçığı oluşturacağız!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, “Yapı tadilatları ve proje değişiklikleri ile ilgili bir takım inşaat çalışmalarında 'Bina Kimlik Belgesi' uygulaması ile vatandaşı yap-bozdan kurtaracağız" dedi.

Murat Kurum: İzmir'deki deprem sonrası 50 binada tahliye çalışmalarını tamamladık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bugün itibarıyla 50 binada tahliye çalışmalarını tamamladık ve yıkım süreçlerini de Rıza Bey Apartmanı etrafındaki ağır hasarlı binalarımızın bulunduğu bölgede başlatmış olacağız." diye konuştu.

Deprem mi öldürüyor, çürük binalar mı?

Türkiye İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin yaralarını sarmaya çalışırken, ülkede inşa edilen binaların sağlığı halen tartışılıyor. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Yavuz Donat bugünkü köşe yazısında ülkemizde bina sağlığına ne kadar dikkat edildiğini kaleme aldı.

Orta hasarlı binalarımıza güçlendirme yapılarak girilebilir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'deki depremde orta hasarlı olduğu belirlenen binalara güçlendirme yapılarak girilebileceğini belirtti.

Murat Kurum: Riskli binaların tespitlerini yaptıralım ve oturmayalım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de yaptığı konuşmada "Tüm Türkiye'ye sesleniyorum. Riskli binalarımızın tespitlerini yaptıralım, riskli binalarda oturmayalım" çağrısında bulundu.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığında (AFAD) yapılan İstanbul Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Binalarımızı değerlendirirken lütfen iyimser olmayalım" dedi.

650 bin riskli konut ve iş yerinin yıkımını gerçekleştirdik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "17 Ağustos depreminin acılarını unutmadık. Aynı acıların tekrarlanmaması için binalarımızın risk tespitini mutlaka yaptıralım, depreme birlikte hazırlanalım" şeklinde konuştu.

Murat Kurum: Elazığ ve Malatya'daki konutları bir yılda bitireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da Sürsürü Mahallemizde, Bizmişen'de ve Yazıkonak'taki binalarımızın temellerini attık, hızlı bir şekilde kaba inşaatları devam ediyor" dedi.

iski binaları müteferrik bakım onarım işi Haberi

iski binaları müteferrik bakım onarım işi


İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, İSKİ Binaları Bakım Onarım İşini 1 Eylül 2014 tarihinde ihale ediyor. İhale saat 09.30'da İSKİ Genel Müdürlük Merkez Binası Güzeltepe Mahallesi Alibey Caddesi No:7 Üst Zemin Kat Eyüp / İSTANBUL adresinde yapılacak.



İHALE 


2014/80623 İKN. İSTANBUL SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 384704 BİNA BAKIM ONARIMI YAPTIRILACAKTIR


İSTANBUL SU KANAL İDARESİ İSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ


İSKİ BİNALARI MÜTEFERRİK BAKIM ONARIM IŞI (I) yapım işi 4734 sayılı Kamu


İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası 2014/80623


1-İdarenin


a) Adresi : GÜZELTEPE MAHALLESİ ALİBEY CADDESİ NO:7 34060 NURTEPE EYÜP/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası : 0212 301 29 40 - 02123016061


c) Elektronik Posta Adresi: [email protected]


ç) İhale dokümanının


görülebileceği...