27 / 09 / 2024

iski ihalesinin iptali

iski ihalesinin iptali

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş' nin katıldığı 25.07.2013 tarihinde İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihale iptal edildi...

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırma ve işletme ihalesinin iptali meclise taşındı! 

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan'ın, ihalenin ne gerekçeyle iptal edildiğini, iptal sürecine kadar kaç firmanın teklif verdiğini ve bu firmaların hangileri olduğunu açıklamasını talep etti... 

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesinin iptali için dava açıldı!

Salda Gölü'ne yapılacak olan Millet Bahçesi ihalesinin iptali ve yürütmenin durdurulması için Isparta İdare Mahkemesi'ne dava açıldı.

Eskişehir Millet Bahçesi'nin yapım ihalesinin iptali TBMM'de!

Eskişehir Millet Bahçesinin yapım ihalesinin iptal edildiği iddiası TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çakırözer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Veysel Eroğlu'ndan Gölcük Tabiat Parkı ihalesi açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali ile ilgili açıklama yaptı. Eroğlu, "Planı onaylandı, nerede ne yapılacağı belli ancak rekabet şartları sağlanmadığı için belediye iptal etti" dedi. 

Ümraniye-Göztepe Metro ihalesinin iptali isteniyor!

İBB eski başkanı Kadir Topbaş'ın metro projeleri iptal ediliyor. İBB, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro ihalesinin iptalini istedi. 

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'na ilk iptal davası Ankara'dan!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali için ilk dava Ankara'dan açıldı. Dava dilekçesinde ihalenin iptali istendi.

Stat ihalesinin iptali Karşıyaka'yı huzursuz etti!

Karşıyaka'nın yeni stadının 28 Ocak 2014'te yapılan ihalesinin TOKİ ve Ali Acar İnşaat arasındaki maliyet farkı anlaşmazlığı yüzünden iptal edilmesi, yapımın yine uzama ihtimali, camiada huzursuzluk yarattı.

Uzel Makine'nin icra ihalesinin iptal talebine mahkemeden ret!

UZEL’in, İstanbul Rami’deki bina ve arsalarının satıldığı icra ihalesinin iptali için açılan davada mahkeme ret kararı verdi. Dava dosyasına göre, 832 milyon liralık arsa ve binalar 225 milyon liraya satıldı.

Yalı Stadı ihalesinin iptali için açılan dava reddedildi!

Stadın engellenmesini protesto için bugün saat 20.00’de belediye önünde toplanacak Karşıyakalı taraftarlar, “Kulübün Amatör Küme’ye düşmesine izin vermeyeceğiz” diyecek.

Çukurova'da bozuk yolların onarımı yapılıyor!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Bozuk yol bırakmayacağız. Karayolları standardında yol yapıyoruz" dedi. Yaz başındaki asfalt ihalesinin iptali nedeniyle Çukurova ilçesinde kısmen geciken yol yapım ve asfaltlama çalışmaları yeniden başlatıldı.

Müteahhit yetki belgesi iptali!

Yapı ruhsatına tâbi bütün yapıların bir yapı müteahhidinin sorumluluğu altında inşa edilmesi, her müteahhidin bir yapı müteahhidi yetki belgesi numarası alması gerekiyor. Peki, müteahhit yetki belgesi iptali ne zaman söz konusu olur?

iski ihalesinin iptali Haberi

iski ihalesinin iptali


Odaş Elektrik'ten yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin katıldığı 25.07.2013 tarihinde İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihale iptal edilmiştir. Grubumuz müşterileri tarifeye bağımlı değişken fiyatlı müşteriler olup, iptal edilen ihalenin birim fiyatının ihalenin yapıldığı tarihte geçerli olan döviz kuru üzerinden sabit olduğu yatırımcılarımızın bilgilerine sunulur.


Kamuoyuna saygıyla...