09 / 05 / 2024

iski istanbulda su kesintisi ne zaman bitecek

iski istanbulda su kesintisi ne zaman bitecek

İSKİ, İstanbul'un Avrupa yakasında büyük bir bölümü etkileyen su kesintisiyle ilgili bir açıklama yaptı. İşte İSKİ'nin o açıklaması ile İstanbul'da yaşanan su kesintisininin sebebi ve suların akacağı saatler...

İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında su seviyesi 76,25 oranında yükseldi

İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranı, geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 118 yükseliş göstererek, yüzde 76,25 seviyesine kadar çıktı. 

İSKİ'den son dakika açıklaması! İstanbul'un bazı ilçelerinde su kesintisi uygulanacak

İstanbul Avrupa Yakası'nda bugün su kesintisi uygulanacağı belirtildi. İSKİ tarafından yapılan açıklama kapsamımda, Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'nin bazı mahallerinde yarın su kesintisi yapılacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

İSKİ açıkladı, maalesef İstanbul'da barajlar dibi gördü! Su tasarrufu ciddiye alınmalı

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ, dün yüzde 19.13 olan barajlardaki doluluk oranını bugün itibarı ile yüzde 18.88 olarak açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

İSKİ'den açıklama! İstanbul'da 24 saat su kesintisi var! Bu ilçeler dikkat!

İstanbul’un 6 ilçesinde birden su kesintisinin bir gün boyunca süreceği haberi geldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 6 farklı ilçede bugün 06.00 saatinden itibaren 20 Haziran 06.00 saatlerine kadar toplamda 24 saat boyunca su kesintisinin olacağını duyurdu.  İşte İstanbul’da 1 gün su ke

İstanbul’da suya zam mı gelecek? Su fiyatları artacak mı? İSKİ'den suya flaş zam talebi

İSKİ, İstanbul’da kesintisiz hizmetin sürülmesi, yatırımların tamamlanması ve kentin ihtiyaç duyduğu yeni projelere başlanması için su fiyatlarında düzenlemenin şart olduğunu açıkladı. Açıklamanın ardından, ‘’İstanbul’da suya zam mı gelecek?’’ sorusu gündem oldu.

İSKİ'den duyuru: Su faturaları taksitle ödenebilecek!

İstanbul'da, 30 Nisan tarihinden öncesine ait olan su borçları vatandaşların başvurusu üzerine 36 ay taksitle ödenebilecek.

İSKİ su borçlarını yapılandırıyor!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü, yeni çıkan kanun kapsamında vatandaşların su borçlarını yeniden yapılandırmaya başladı.

İSKİ 3 su kulesinden birini yıkacak!

İSKİ, İstanbul'da kalan son ayaklı 3 su kulesinden birini yıkmak için ihale açtı. Bomonti'de yer alan su kulesinin yıkım ihalesi 10 Ocak 2019 tarihinde yapılacak.

İSKİ 12 ilçeye 25 su deposu inşaatı yapacak!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), toplam kapasitesi 1 milyon 544 bin 580 metreküp olan 125 su deposunun hizmet verdiği kente, 12 ilçede 180 bin 500 metreküp kapasiteli 25 su deposu daha yapıyor.

İstanbul Beşiktaş ve Sarıyer 1 Aralık 2015 su kesintisi!

İstanbul Beşiktaş' ta 1 Aralık su kesintisi, Sarıyer' de 1 Aralık su kesintisi. İSKİ de yapılan açıklmaya göre istanbulda Beşiktaş ve Sarıyerin büyük bir kısmında su kesilecek

İSKİ'nin yeni su tarifesi yargıya taşınıyor!

Tüketici Güvenliği Derneği (TGDER), İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSKİ) yeni su tarifesini yargıya taşıyor. Dernekten yapılan açıklamada yarın İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'ne başvuracakları bilgisi kamuoyuna açıklandı.

İSKİ: Melen'den İstanbul'a su veriliyor!

Melen Hattı'nda meydana gelen arıza nedeniyle İstanbul'a su akışının durduğu iddialarıyla ilgili olarak İSKİ'den yapılan açıklamada, iddiaların asılsız olduğu vurgulandı, "İstanbul'a su verilmeye devam edilmiştir" denildi.

İSKİ'den İstanbul’un mevcut su rezervi açıklaması!

İSKİ'den, "İstanbul'un 60 günlük suyu kaldığı, eylül ayında yağışlar başlamazsa İstanbul'un susuz kalacağı ve Melen Projesi'nin İstanbul'un su ihtiyacının üçte birini karşılayabilecek kapasitede olmadığı" iddialarına ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

iski istanbulda su kesintisi ne zaman bitecek Haberi

iski istanbulda su kesintisi ne zaman bitecek


İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul'un Avrupa yakasının büyük bir bölümüne su verilemediğini açıkladı. İSKİ'nin açıklamasında İstanbul'daki su kesintisinin nedeni ise su arıtma tesislerinin elektriklerinin kesilmesi gösterildi.


İSKİ'den yapılan açıklamaya şöyle; 


"İkitelli ve Kağıthane Arıtma Tesisleri'ne su sağlayan Terkos Terfi İstasyonu'nun elektrikleri kesildi. İstasyon enerji alamadığı için Avrupa Yakası'nın büyük bölümüne su verilemiyor. Elektrik kesintisinin gece yarısı sona ermesi bekleniyor."


İSKİ yetkilileri, enerji dağıtım şirketinin arızayı gidermesinin ardından tüm semtlere su verileceğini belirtiyorlar.


Öte yandan Şişli Belediyesi de Twitter'dan şu açıklamaları yaptı; 


"Şişli Belediyesi ‏@sislibld: Değerli Şişli halkı, İSKİ'den aldığımız bilgiler doğrultusunda  iki gündür devam eden su sıkıntısı bu akşam 20.30' a kadar devam edecektir.


Su kesintisinin BEDAŞ'tan kaynaklandığı ve elektrik kesintisinin basın sorununa neden olduğu İSKİ'den aldığımız...