30 / 04 / 2024

İSKİ reklam

İSKİ reklam

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), su tasarrufunun teşviki için özel animasyon filmler hazırlattı. Çalışmalar çerçevesinde, günlük yaşamda su tasarrufunun sağlanması için 8 farklı konuda animasyon hazırlatıldı.

Global Sosyal Medya Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Global Sosyal Medya Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar’da Bilal Işıldar tarafından kuruldu.

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. Üsküdar'da Dilek Edanur Tamrak tarafından kuruldu.

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Turhan tarafından kuruldu.

Hamzeh Judıcıal Complex Emlak Gayrimenkul İnşaat Reklam Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamzeh Judıcıal Complex Emlak Gayrimenkul İnşaat Reklam Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghasem Hamzeh tarafından kuruldu.

UMS Gayrimenkul Reklam ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UMS Gayrimenkul Reklam ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zencirkıran ve Meral Zencirkıran tarafından kuruldu. 

Nezmer Turizm Organizasyon Reklam Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nezmer Turizm Organizasyon Reklam Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Merve Altıntaş ve Gökhan Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Svs Turizm Hizmetleri Reklam Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svs Turizm Hizmetleri Reklam Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tevfik Savaş Yalın tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.

Yedler Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedler Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alim Gül tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu.

Prova İnşaat Reklam Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prova İnşaat Reklam Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nevin Gacal tarafından 50 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Üsküdar'da kuruldu.

Şehrizar Konakları Cihan Ünal'lı reklam filmiyle dikkat çekiyor! 1 milyon 950 bin TL'ye!

İstanbul’un incisi Üsküdar’da, İstanbul’a değer katacak bir proje olarak hayata geçirilen Şehrizar Konakları, yeni reklam filmi ile dikkat çekiyor

Üsküdar Aktaş Evleri'nde 2 milyon TL'ye!

Üsküdar-Küçüksu Mahallesi'nde hayata geçirilen Aktaş Boğaziçi Evleri'nde konut fiyatları 550 bin TL ile 2 milyon TL arasında değişiklik gösteriyor. Proje içerisinde 81 daire yer alıyor

Üsküdar Prestige Konakları'na Anzer balıyla tanıtım!

Hürriyet gazetesi emlak eki yazarı Seda Tabak, Üsküdar Prestige Konakları'nın lansman toplantısında Anzer balıyla tanıtım yapıldığını yazdı. Tabak, köşesinde Esenyurt ilçesine Kadir Topbaş müdahalesini de eleştirdi...

Üsküdar Prestige Konakları'nda 1 milyon 500 bin dolara!

Üsküdar Prestige Konakları, her biri boğaza nazır, birbirinden bağımsız ve yan yana dizilmiş 4 bloktan oluşuyor. Üsküdar Prestige Konakları'nda inşaatın son aşamasına gelinmiş olup şu an işçilik ve dekorasyon süreçlerini geçiyor

İSKİ reklam Haberi

İSKİ reklam

İSKİ, yağışların ve barajlardaki doluluk oranlarının yetersizliği ile yaklaşan yaz mevsimi nedeniyle önem arz eden su tasarrufu konusunda, farklı çalışmalar gerçekleştiriyor. 


Çalışmalar çerçevesinde, günlük yaşamda su tasarrufunun sağlanması için 8 farklı konuda animasyon hazırlatıldı. 


Başta çocuklar olmak üzere herkesin kolay anlayacağı şekilde hazırlanan animasyon filmler, sosyal paylaşım siteleri ve kurumun resmi internet sitesinde, birleştirilerek yayınlandı. 


Toplam 2 dakika süren animasyon filmde, "çamaşır, bulaşık, halı ve araba yıkama", "bahçe sulama", "ev tipi arıtıcı kullanma", "tuvalette su kullanımı" ve "diş fırçalama" sırasında su tasarrufunun nasıl yapılacağı...